Kontakt

Frida Grape

Mäklare

Mamma till fyra och f.d elitidrottare inom utförsåkning. Med tre generationer i Spanien, studier i Madrid och bosatt i Marbella, kan hon solkusten utan och innan. Här möts du av en energifylld tjej med ett brinnande intresse för att förverkliga Spaniendrömmen för sina kunder.

Anna Christensen

Kontorschef

Lämnade Skåne som 16-åring och har nu spenderat största delen av sitt liv på Costa del Sol. Anna är den ni ofta först får kontakt med hos oss och den pigga, glada och hjälpsamma person som kan allt om livet i Spanien. Träning, vänner, familj och hunden Laila ligger henne varmt om hjärtat.

Anton Södergren

Head of Social mediA & IT

Tidigare elithockeyspelare som älskar solkusten trots avsaknaden av is. Anton har en stark passion till problemlösning och har i många år arbetat med kundrelationer och service i ett flertal branscher samt även drivit ett mindre IT-företag. Andra intressen som lockar Anton är bland annat styrketräning, musik och självklart ishockey.

Per Grape

El Jefe & Partner

Vår alldeles egna realitystjärna från TV-showen Survivor/Robinson. Entreprenör som grundat, utvecklat och sålt flera bolag. Krönikör i Svenska Magasinet, vunnit gasellpris, nominerats till ”EY Entreprenuer of the year”, gillar brottning och promenader med hunden Sandy.

Rulla till toppen
Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.