Kontakt

Daniel Flensmark

Mäklare

En snowboard-vagabond som blev kär – i och på Costa del Sol. Nu lyckligt rotad i en dynamisk familj bestående av en finsk krigardrottning, en glad son och en portugisisk reggae-hund. Skicklig förhandlare med service i blodet som älskar att hjälpa sina kunder att fatta rätt beslut och göra investeringar.

Frida Grape

Mäklare

Mamma till fyra och f.d elitidrottare inom utförsåkning. Med tre generationer i Spanien, studier i Madrid och bosatt i Marbella, kan hon solkusten utan och innan. Här möts du av en energifylld tjej med ett brinnande intresse för att förverkliga Spaniendrömmen för sina kunder.

Carolina Flores Rodas

Mäklare

Franskt och italienskt blod, född i Rom, men med spanskt hjärta. Alltid leende och missar aldrig ett yogapass. Har varit på Costa del Sol i flera år, har en bakgrund inom översättning och tror på beslutsamhet och ärlighet.

Anna Christensen

Kontorschef

Lämnade Skåne som 16-åring och har nu spenderat största delen av sitt liv på Costa del Sol. Anna är den ni ofta först får kontakt med hos oss och den pigga, glada och hjälpsamma person som kan allt om livet i Spanien. Träning, vänner, familj och hunden Laila ligger henne varmt om hjärtat.

Per Grape

El Jefe & Partner

Vår alldeles egna realitystjärna från TV-showen Survivor/Robinson. Entreprenör som grundat, utvecklat och sålt flera bolag. Krönikör i Svenska Magasinet, vunnit gasellpris, nominerats till ”EY Entreprenuer of the year”, gillar brottning och promenader med hunden Sandy.

David Brännhult

Reg. mäklare i Sverige & Partner

F.d tennisspelare som efter karriären såväl studerat juridik som ekonomi och startat flera bolag inom fastighetsbranschen. Har en förkärlek för hårt driv, nya tankesätt och idéer som går utanför boxen. Cyklar gärna långt utmed den spanska solkusten eller grillar hemma på terrassen i Nerja.

Henrik Welin

Partner

Entreprenör från IT-branschen med erfarenhet från den transatlantiska och spanska fastighetsmarknaden. Kan allt om hur man bygger serviceorganisationer, äger fastigheter i såväl Sverige, Spanien som USA. Är grym på att spela dragspel.

Marbella

FUENGIROLA

Scroll to Top
Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.