Hus med pool i Rocio de Nagüeles, Marbella Golden Mile

Pris 3500000 €

Fantastisk modern villa i Nagüeles, Marbella
Magnifik villa i modern stil i det välkända området Urb Rocio de Nagüeles, nära Starlite och Sierra Blanca, på Marbella Golden Mile, nära alla tjänster och bekvämligheter, butiker, restauranger, etc. och bara några minuters bilresa till Marbella centrum och Puerto Banus.
Denna fantastiska fastighet har en stor tomt på 1500m2 och en villa på 538m2 med 2 våningar, med högt i tak och mycket ljusa eftersom den har fönster i alla rum, med mycket bred rymlig mycket välanvänd. fördelningen är:
Bottenvåningen eller huvudvåningen där det finns en stor entré/hall med mycket högt i tak med trädetaljer och en stor trappa upp till första våningen, det finns en toalett och även en korridor för att gå till det stora vardagsrummet med chimeny med direkt tillgång genom stora skjutdörrar till verandan och trädgårdarna, det finns ett matsal av stor storlek och ett oberoende stort kök, modern stil, med ett extra vardagsrum i en av dess sidor också med tillgång till terrasser och trädgårdar.
På denna våning finns 3 av de 4 sovrummen, alla med egna badrum och inbyggda dubbelgarderober, också med direkt tillgång till terrassen och trädgårdarna, vilket gör att alla är mycket ljusa.
På första våningen har vi det största sovrummet med chimeny och ett komplett badrum med jacuzzi, 2 omklädningsrum och ett rum i ett av dem som skulle kunna vara ett kontor eller ett annat sovrum för barnen eftersom det har tillräckligt med utrymme för en enkelsäng och en vagga. Det finns också en stor terrass med pergola och fantastisk panoramautsikt över havet och bergen med direkt tillgång från sovrummet.
Denna fastighet har centraliserad luftkonditionering varmt och kallt men också individuella splits i varje rum, så du kan använda den genom separat i varje rum. Den har centralvärme med gasolsystem och chimeny i vardagsrummet och i det stora sovrummet.
Trädgårdarna är mycket välskötta med uppvuxna träd och tropiska blommor, stor storlek sourrounding huset, och i en av sidorna finns en modern pool av god storlek och en ute matplats under en stor trä pergola och även en annan pergola för att ge skugga område.
Från terrassen och trädgården och från terrassen på första våningen har man utsikt över havet.
Det finns ett oberoende garage med mycket parkeringsplats eftersom det har 150 m2 och det finns ett rum som ett stort förråd och även en toalett. Det finns också många parkeringsplatser utomhus vid ingången och på en av sidorna av huset.
Det är ett slutet paket och med larmsystem installerat plus kassaskåp i det stora sovrummet.
.
Mountainside
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Centralvärme
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Öppen spis
Marmorgolv
Jacuzzi
Förrådsrum
Larm
Dubbla glasrutor
Video-entré
Gästtoalett
Privat terrass
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Automatiskt bevattningssystem
Internet – Wifi
Täckt terrass
Monterade garderober
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Nära havet/stranden
Nära till golf
Oskyddad terrass
Möjliga möbler
Utmärkt skick
Nyligen renoverat/renoverat
Saltvattenpool
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till hamnen
Nära till skolor
Individuella luftkonditioneringsenheter
Centralvärme via radiatorer
Pansrad dörr
Internet – Fiberoptik

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 3500000 €

Liknade objekt

Scroll to Top

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.