VILKA ÄR HOSTEDBY?

Vår story

Världsklass, passion & energi sedan 2018

HOSTEDBY säljer, utvecklar och bygger bostäder – som vi själva vill bo i. 

Vi utgår alltid från människorna bakom fastighets- eller lägenhetsdrömmen: för några handlar det om drömmen om ett semesterboende, för andra en investering. Men om sanningen ska fram så låter det ganska så stelt. En bostad kan inte vara så mycket mer än fyra väggar, kanske en vacker utsikt och en infinity-pool. Ett hem är något helt annat. Där finns det hjärta, liv och värdskap!

Vi har funnits på Costa del Sol sedan 2018. Våra real estate agents är handplockade bostadsexperter och hosts som hjälper människor från hela världen med deras fastighets- eller lägenhetsdrömmar på den spanska solkusten.

Med kompetens, passion, fokus och energi tar vi oss an det stora uppdraget att finnas vid din sida tills nycklarna är i din hand, eller din bostad fått en ny ägare – och en lång tid därefter. 

Hur vi jobbar

Vårt koncept är enkelt. I nära samarbete med dig som vår uppdragsgivare fångar vi kärnan av själva uppdraget, för att sedan sätta den individuella planen mot en bostadsaffär som du ska vara 100% nöjd med.

Att vara mäklare handlar om mer än att hjälpa människor att köpa och sälja bostäder. Eller åtminstone är vägen till signaturerna är på pappret kantad av så mycket mer. Vid sidan om att ha koll på juridik, bankärenden, lagfarter och avtal, så är vi övertygade om att de mjuka värdena är avgörande för hur din upplevelse av en av livets största affärer blir. 

Vi ser det som ett värdskap. Precis som vi alla älskar att bli sedda av värden på den där färgstarka festen – så står våra mäklare för värdskapet under resan mot en lyckad bostadsaffär. Genom hela processen krävs förtroende, service, energi, fokus, lyhördhet, gästfrihet… 

Därav vårt namn: HOSTEDBY.

Värdskap på vårt vis

max-harlynking-kAbOlQRY78s-unsplash
sidekix-media-ZyaIBrLApiM-unsplash

HOSTEDBY US

Resan mot en lyckad bostadsaffär är HOSTEDBY: Daniel, Carolina, Frida och alla andra som med energi och entusiasm utgör vårt team. När avtalen väl är signade och nycklarna överlämnade – då börjar ett annat värdskap.

HOSTEDBY YOU

Då är det köparen som blir HOST i sitt nya hem. Du blir värden som ska få din familj, dina vänner och gäster att känna sig sedda och välkomna i det nya hemmet. En plats där tusentals minnen ska skapas.

shane-hauser-Kut4fuXuTO4-unsplash
Rulla till toppen
Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.