Hus med pool i La Zagaleta, Benahavis
Hus med pool i La Zagaleta, Benahavis

Pris 9400000 €

Villa i Zagaleta med avancerad design och fantastisk utsikt över Medelhavet, Afrika och Gibraltar.
Imponerande villa belägen på en stor tomt med ett fantastiskt läge i söder och med fantastisk utsikt över Medelhavet, Afrika och Gibraltar. Denna spektakulära bostad förkroppsligar sofistikering och levererar den ultimata lyxen genom att kombinera det bästa av Medelhavsdesign med modern elegans.

Villan har färdigställts till högsta standard, för den ultimata lyxen och den senaste designen. Varje rum har iPod/iPhone-anslutning och det integrerade hemkontrollsystemet styr belysning, säkerhet och mediasystem samt det centrala musik- och filmområdet. Det finns också ett yttre och inre larm- och videoövervakningssystem.

Naturligt ljus och vacker utsikt är ständiga följeslagare i salongen, köket och allrummet, vilket gör att man helt enkelt vill mysa i den mjuka soffan och skämma bort sig i bekvämlighet. Hemmet är rikt på underbara estetiska detaljer, både inomhus och när det gäller arkitekturen, oavsett om du befinner dig i en lyxig sovrumssvit, underhållningsområdet eller det sköna moderna spaet. Men det kanske mest inspirerande av allt är känslan av att flyta i en blå infinitypool som tar den omgivande grönskan, himlen ovanför och det glittrande Medelhavet helt nära.

Det är ett flerfaldigt prisbelönt projekt som ligger bara 15 minuters bilresa upp i bergen bakom Marbella och Puerto Banus, och här finns några av de mest imponerande privata bostäderna till salu i Europa. Även om La Zagaleta ligger bara 15 minuters bilresa från det bästa som Costa del Sol har att erbjuda, är standarden på de bekvämligheter som finns tillgängliga för invånarna så hög att de faktiskt inte behöver lämna området om de skulle vilja det. Det finns två 18-håls golfbanor till att börja med, plus ett klubbhus, en pro-shop, en restaurang, en pool, ett biljardrum, ett bridgerum och tennisbanor.

Det finns också ett privat diskotek och ett ridcenter med spanska och arabiska hästar som de boende kan rida på, liksom walesiska ponnyer och Farabella-hästar för de yngre invånarna. Alternativt erbjuder ridklubben ridning för medlemmarnas egna hästar. Och för dem som vill ha en bekväm förbindelse till Malagas flygplats och andra områden i Spanien har boendet också en egen privat helikopterflygplats.
Luftkonditionering
Centralvärme
Fullt möblerad
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Öppen spis
Källare
Gästrum
Förrådsrum
Gym
Larm
Säkerhetsingång
2-glas fönster
Video övervakat entré
Matsal
Grill
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Gästtoalett
Privat terrass
Vardagsrum
Studierum
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Inomhuspool
Uppvärmd pool
Automatiskt bevattningssystem
Skyddjalusier
Tvättstuga
Internet – Wifi
Täckt terrass
24-timmars service
Elektriska persienner
Gated community
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Golvvärme (delvis)
Glasdörrar
Kök med öppen planlösning
Balkong
SPA
Utmärkt skick
Nyligen renoverat/renoverat
Övervakningskameror
Inside Golf Resort
Kontorsrum
Separata luftkonditioneringsenheter
Uteplats på bottenvåningen
Internet – Fiberoptik

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 9400000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.