Hus med pool i Marbella Golden Mile
Hus med pool i Marbella Golden Mile

Pris 14850000 €

Strandnära lyxvilla med 6 sovrum i Marbella Golden Mile
Detta är en av de mest exceptionella moderna designvillorna som ligger vid stranden i det prestigefyllda området Golden Mile i Marbella. Den ligger precis vid boulevarden med gångavstånd till den berömda yachthamnen i Puerto Banús och kombinerar det allra bästa av modern arkitektur med den ultimata avantgardistiska tekniken.

Rummen är fördelade på tre nivåer med sex dubbelrum och sju badrum, en gästtoalett och två personaltoaletter.

På bottenvåningen finns vardagsrum/matsal med öppen spis och tillgång till terrassen med sitt unika matbord, ett öppet, fullt utrustat kök med TV och separat tillgång för personalen, en TV-lounge med Bose-ljudsystem, två dubbelrum med eget badrum, ett som vetter mot väster med TV och ett som vetter mot söder med terrass till trädgården, samt en gästtoalett.

På första våningen finns det stora dubbelrumssviten med omklädningsrum, TV, öppen spis, tillgång till terrass och ett ljust badrum med dusch och badkar, samt ytterligare tre dubbelrumssviter, två mot söder med tillgång till terrass och ett mot väster, alla med omklädningsrum och badrum med dusch. De två terrasserna på första våningen erbjuder en hisnande utsikt över fastighetens trädgård och poolområdet till stranden och havet.

Källaren är uppdelad i ett gym med TV, bastu och badrum med dusch, ett mysigt biorum med Blu-ray/DVD-spelare, satellit-TV och IPTV-kanaler samt en modern bar med acklimatiserad bodega.

Den välskötta trädgården innehåller en saltvattenpool med fontänfunktion och jacuzzi samt ett soldäck i trä, dusch och en täckt poolbar.
Denna enastående fastighet har vita sandstensgolv och golvvärme i hela huset, luftkonditionering som kan regleras för varje rum, dubbelglasfönster, fönsterluckor, WiFi-internet, husets ljudsystem, Astra satellit-TV, CATV och IPTV, kodlås för att komma in i fastigheten, larmsystem, videoentrételefon och ett system för hemautomatisering som kontrollerar all belysning och flera elektriska installationer från en iPad.

Framsidan av huset erbjuder en uteplats med parkeringsmöjlighet för fyra till fem bilar och det underjordiska garaget erbjuder parkeringsplatser för ca 4 bilar.
Första Standlinjen
Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Fullt möblerad
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Öppen spis
Jacuzzi
Bastu
Källare
Förrådsrum
Gym
Larm
Matsal
Grill
Gästtoalett
Privat terrass
Vardagsrum
Havsutsikt
Automatiskt bevattningssystem
Barer
Internet – Wifi
Täckt terrass
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Strandkant
Biorum
Vinkällare
Nära havet/stranden
Nära till golf
Glasdörrar
Kök med öppen planlösning
Utmärkt skick
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till hamnen
Nära till skolor
Gästlägenhet
Uteplats på bottenvåningen
Internet – Fiberoptik

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 14850000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.