Lägenhet med pool i Selwo, Estepona
Lägenhet med pool i Selwo, Estepona

Pris 220000 €

Lägenhet med havsutsikt i Lunymar, Selwo-området.
Härlig lägenhet i ett välkänt lägenhetskomplex i Selwoområdet. Denna speciella lägenhet har ett mycket bra läge i komplexet, ligger på andra våningen (översta våningen med bara grannens terrass ovanför), i söderläge och med havsutsikt från vardagsrummet och terrassen.

Lägenheten har en solig terrass som är tillräckligt stor för ett matbord plus en soffa, och har även utsikt över den välskötta trädgården och poolen. Består av vardagsrum, hall, separat fullt utrustat kök med grovkök, master bedroom med eget badrum och en liten balkong, gästrum och gästduschrum. Gemenskapen är mycket välskött och gemenskapsavgifterna är bara 80 euro per månad. Sålt ingick ett rymligt garage och förråd i byggnadernas källare och med direkt hiss till lägenheten. Utmärkt semesterlägenhet eller nybörjarhem!

Komplexet Lunymar är centralt beläget i Selwo-området, härifrån kan du gå eller cykla till stranden på några minuter på den nya gångvägen. Och väl på strandpromenaden är det kort avstånd till flera populära strandrestauranger som Sonora (2 min) eller nyöppnade Trocadero Estepona (15 minuters cykeltur). Du har även gångavstånd till La Resina Golf Club (5 min) och ett par restauranger. Med bil är du i Estepona på 10 minuter eller i San Pedro eller Puerto Banus på 15 minuter.
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Marmorgolv
Förrådsrum
Havsutsikt
Platsbyggda garderober
Gated community
Hiss
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Nära havet/stranden
Nära till golf
Möjlighet till möblerat
Bra skick

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.