Lägenhet med pool i Sotoserena, Estepona
Lägenhet med pool i Sotoserena, Estepona

Pris 339000 €

Fantastisk ny lägenhet på Golden Mile med gångavstånd till stranden
Denna fantastiska lägenhet på New Golden Mile ligger i ett attraktivt projekt i morisk stil i Estepona, idealiskt beläget bara 300 meter från stranden. Beläget bara 12 minuters bilresa från Puerto Banús, i ett välskött komplex som erbjuder en underbar strandlivsstil, nära ett brett utbud av lokala bekvämligheter av god kvalitet, inklusive Esteponas centrum och småbåtshamn, flera golfklubbar, lekplatser och skolor, och naturligtvis underbara sandstränder.

Denna vackra lägenhet på New Golden Mile ligger bara några minuters bilresa från Esteponas centrum, som anses vara en av Costa del Sols charmigaste traditionella städer med ett fantastiskt utbud av sevärdheter. Om du gillar det ljusa ljuset måste du bege dig till småbåtshamnen eller till torgen i gamla stan, restaurangerna tillgodoser alla smaker, från spanska till italienska, indiska eller japanska, plus att det finns ett brett utbud av kaféer, barer och strandklubbar, inklusive den exklusiva strandrestaurangen Tikitano. Inom loppet av några kilometer finns det skolor, affärer, en safaripark, en ridskola, tennisbanor, vattensporter och seglingsmöjligheter.

Lägenheten New Golden Mile ligger bara 60 minuter från Málagas flygplats (Gibraltars internationella flygplats ligger bara 40 minuter i motsatt riktning), och det finns en pittoresk kustväg och motorväg som förbinder Estepona med resten av Costa del Sol.
Lägenheten New Golden Mile inkluderar ett fullt utrustat modernt kök och ett vardagsrum med halvöppen planlösning. Patiodörrar ger direkt tillgång till generös uteplats med vacker utsikt. Andra funktioner inkluderar dubbelglas och ett säkert privat förråd.

I vackert underhållna, helt privata, gemensamma trädgårdar för att dra nytta av den spanska livsstilen och klimatet utomhus, har invånarna tillgång till en imponerande friformsbassäng omgiven av uteplatser, gräsmattor och mogna subtropiska träd.

Denna fantastiska lägenhet på New Golden Mile är definitivt något att överväga om du letar efter en livsstil vid stranden till ett överkomligt pris. Ring oss för att ordna en visning.
Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Bastu
Källare
Gym
Larm
2-glas fönster
Automatiskt bevattningssystem
Internet – Wifi
Täckt terrass
Platsbyggda garderober
Gated community
Hiss
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Gatuvy
Omöblerad
Nära till lekplats för barn
Nära havet/stranden
Terrass utan tak
Bra skick
Nära till affärer
Övervakningskameror

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 339000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.