Lägenhet med pool i Cancelada, Estepona
Lägenhet med pool i Cancelada, Estepona

Pris 312300 €

Fantastiska moderna lägenheter på gångavstånd till stan.
Acqua Gardens är ett elegant och modernt projekt med 95 moderna lägenheter och takvåningar med två, tre och fyra sovrum som har ett exceptionellt läge på den mycket eftertraktade New Golden Mile. Acqua Gardens läge kan inte vara mer bekvämt eftersom det har allt du kan tänkas behöva precis utanför dörren, från golf och stränder till skolor, underhållning, shopping och restauranger. Detta helt nya bostadsområde ligger bara 10 minuter från Puerto Banus glitter och glamour, 45 minuter från Malàgas internationella flygplats i öster och i väster har du Gibraltars flygplats som ligger mindre än en timme bort.

Elegant arkitektonisk design kombineras med öppna interiörer och moderna bekvämligheter för att skapa ett av de mest attraktiva nybyggda erbjudandena på marknaden idag, inklusive kvalitetsfinish, stora interiörer och terrasser med utsikt över havet och bergen. I bostadsområdet finns en säker ingång, privat parkering och förvaring, stora anlagda trädgårdar, ett elegant pooldäck och även ett professionellt utrustat gym och en arbets-/mötesplats komplett med en gourmetlounge.

Lägenheterna och takvåningarna har en öppen planlösning och modern design och har en stor terrass som är perfekt för middagar utomhus med vacker utsikt över trädgården och havet från vissa av lägenheterna. Stora överdimensionerade glasdörrar tillåter naturligt ljus att bada i de rymliga inredningsområdena och med neutral inredning i hela lägenheten kommer varje lägenhet lätt att bli ett hem när den väl är personlig.

Konfigurationen beror på vilken typ av lägenhet du väljer, men de stora sovrummen har inbyggda garderober och ett eget badrum med dubbla badrum i det största sovrummet. Ett fullt utrustat kök med vita högglansmöbler bidrar till den moderna känsla som våra internationella kunder föredrar.

Slappna av runt den stora lagunformade poolen medan du njuter av solen i de rymliga tropiska trädgårdarna som detta fantastiska projekt erbjuder. Ta ett träningspass i gymmet eller träffa dina grannar i gourmetloungen som också är utrustad med wifi om du vill komma ikapp med lite arbete. Lägenheterna, som är eleganta och moderna i sin design, ligger på gångavstånd från den charmiga byn Cancelada, samt granne med några av de mest välkända golfbanorna, däribland Los Flamingos, La Quinta och El Higueral.

På grund av sin närhet till alla lokala bekvämligheter och sitt mycket eftertraktade läge på bara 10 minuter från Puerto Banús, kommer denna moderna utveckling med bekvämligheter på plats inte att vara på marknaden länge, vi rekommenderar därför starkt att ordna en tidig visning för att undvika besvikelse, så kontakta en av våra medarbetare idag för att planera ditt besök.


Priser från 271 600 euro till 496 400 euro.
Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Förrådsrum
Gym
Helt ny
Privat terrass
Utsikt över bergen
Gated community
Hiss
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Nära till lekplats för barn
Nära havet/stranden
Nära till golf
Kök med öppen planlösning
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 312300 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.