Lägenhet med pool i Cancelada, Estepona
Lägenhet med pool i Cancelada, Estepona

Pris 530000 €

Fantastisk lägenhet belägen i bostadsområdet Oceana Views i Cancelada, Estepona, den nya Golden Mile. Inom en kort promenad från den vackra byn Cancelada och bara några minuters bilresa från stranden och de berömda golfbanorna Los Flamingos, Atalaya och La Quinta bland andra.

Denna ultra-moderna lägenhet som ligger på en upphöjd position skryter med solsken hela dagen på grund av sitt sydvända läge, Soluppgångarna och solnedgångarna är bara hisnande!!!

När vi kommer in i lägenheten hittar vi ett stort öppet modernt vardagsrum/kök i öppen planlösning. Köket är fullt utrustat med vita högglansfronter och avancerade vitvaror. Vardagsrummet leder dig ut till en stor täckt terrass, perfekt för uteservering eller bara chilling out med utsikt över Medelhavet och det underbara poolområdet. Det stora sovrummet med eget badrum leder också ut till terrassområdet. Ytterligare två sovrum med ett gemensamt badrum mot baksidan av fastigheten.

Lägenheten är färdigställd till högsta standard inkluderar porslinsgolv, dubbelglas och förvärmning av hushållsvatten via solpaneler.Underjordisk parkering och privat förråd.

Oceana Views är ett pittoreskt bevakat område med exceptionella 5-stjärniga bekvämligheter. Utvecklingens läge är oöverträffat på grund av närheten till otaliga utomhusattraktioner.
Bekvämligheter i närheten
Luftkonditionering
Centralvärme
Förrådsrum
Privat terrass
Havsutsikt
Internet – Wifi
Täckt terrass
Platsbyggda garderober
Gated community
Hiss
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Nära havet/stranden
Nära till golf
Möjlighet till möblerat
Utmärkt skick
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor
Klinker golv

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.