Lägenhet i Málaga

Pris 395000 €

The apartment is located at Calle Victoria close to Plaza de la Merced, La Alcazaba, traditionally a palatial fortification from the Islamic era, Calle Larios and just a few minutes from the promenade, the yacht club, the Alameda promenade or the well-known Malagueta beach. Whether you are looking for a place to relax or play sports, or a place with entertainment, cafes, restaurants and local markets, everything is on your doorstep. This apartment has an area 86 m2 useful and 37 m2 of a private terrace located in the rooftop of the building. It offers a large terrace with barbecue area, dining area and a spacious seating area to hold large gatherings between friends and family. The terrace, which is almost as large as the living area of the house, offers partial views of the downtown area. In addition, a private and covered parking space is available in the basement of the building, something really difficult to find in this busy central area at an extra cost. The use of noble, low-maintenance materials gives the interior a timeless character. Its design shows purity and simplicity, forming clearly defined but interconnected spaces. Its sober lines and warm materials make it bright and welcoming. An exquisite transformation that has managed to expand the living room – dining room area, occupying a large part of the space to turn it into a key area of this home. The apartment is currently under renovation and it will be completely by the end of February 2023. The furniture of the apartment can be arrange at an extra cost, price list upon request. The longitudinal distribution characterizes this apartment, the main wall of the house is interpreted as a continuous element that acts as a visual and physical connection becoming the most important focus. Four elements that work as an annex and support for the associated rooms in front, likewise we have a kitchen pantry, an entrance hall console, a crockery shelf and a TV cabinet. The kitchen is completely open, giving spatial amplitude, but at the same time it has a matte white iron enclosure with frosted glass that allows privacy to this room if required. The night area has 2 bedrooms, the main large with a king size bed and the secondary with a divan – double bed where at the same time a home office area. A paneling in the living room area integrates and hides the doors that lead to the bathroom and the master bedroom, in this way the bathroom is fully integrated into the environment, going unnoticed. By placing the dining room on one of the walls, it has been possible to expand the lounge area to the maximum, achieving a comfortable and functional space for 6/8 people. With this intervention, the corridor has been minimized to the maximum, managing to eliminate the sensation of a funnel. This entire piece is also illuminated by LED ambient light that brings even more warmth to the rooms. In the area of the roof terrace, an atmosphere of relaxation and familiarity welcomes us, since we have an open kitchen with barbecue and bar area; and also a large chill-out area with sofas to relax and enjoy great gatherings with friends and family. The integrated Led light, the shower area and the planters provide you with that much-needed summer atmosphere in one of the warmest areas such as the Spanish Costa del Sol. A pergola with a perimeter awning provides shelter and intimacy to the space and also allows its use during practically all stays of the year. The focus has been on functionality and comfort to allow a new way of living in the city of Malaga Center. Endorsed and designed by the experience of DCal'a Studio, a leading Architecture and Interior Design Studio on the Málaga Coast. TECHNICAL SPECIFICATIONS CONCEPT: White cold marble with natural ash wood elements, and touches of grey – black pieces to integrate the entire space. EDIFICATION: Existing reinforced concrete structure. Flat roof with ceramic paving. Existing brick partition with soft rendering finishing. False wall in corridor made of double plasterboard plates with aluminum structure INSTALLATIONS: Individual electric boiler, thermoaccumulator of XX liters TV and FM antenna in living room and master bedroom Telephone and Data sockets in living room and master bedroom Indirect lighting in independent circuit PAVEMENT: Tile of 30×30 white macael marble like the existing one. Terrace tile, Class C3 ceramic paste, non-slip. Gray finish. TILED AND COATINGS: Mosaic tiled bathroom with 60×60 and 30×60 pieces of white macael marble. High backsplash kitchen tiling in white macael marble. Finished in gray plastic paint similar to kitchen furniture. Dining corner paneling in ash wood veneer, with integrated doors. PLUMBING: Wall-mounted toilet with integrated cistern. Roca Brand Venezzia model single-lever faucet Black resin shower tray. 170x70cm Aluminum showerscreen finished in white. with sliding door 170×200 cm KITCHEN: Kitchen furniture in 1st quality laminate, gray matt finish. Sink and faucet in black. Brand Franke Integrated appliances, BALAY brand Countertop in white Macael marble, aged finish. CARPENTRY: Interior carpentry to office in monobloc with white lacquered ceiling fixed. 211×82.5 cm and towards the bathroom and main bedroom hidden doors in ash veneer paneling. Iron carpentry in white lacquered palilleria with translucent safety glass Existing metal exterior carpentry lacquered in white.
Nära till hamnen
Nära till havet
Nära till stan
Nära till skolor
Norrläge
Luftkonditionering
Stadsutsikt
Gatuvy
Hiss
Nära transport
Privat terrass
Fullt utrustat kök
Privat parkering

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.