Lägenhet med pool i Cabopino, Marbella East
Lägenhet med pool i Cabopino, Marbella East

Pris 945000 €

Spektakulär Key-ready Cabopino lägenhet med vacker havsutsikt
Detta är en chans att äga en mycket elegant Cabopino-lägenhet i ett exklusivt gated bostadsområde med endast 39 fastigheter. Denna vackert presenterade nyckelfärdiga Cabopino-lägenhet är placerad med en sydvästlig aspekt för att du ska kunna njuta fullt ut av utsikten.

Detta den utvecklingen är utformad runt ett centralt område, vilket ger invånarna exklusiv tillgång till rymliga trädgårdar och terrasserade områden, inklusive en gemensam pool och säker parkering. Och som om det inte vore nog har du nära till stranden och det breda utbudet av lokala bekvämligheter i Marbella och det angränsande Elviria.

Om du letar efter en verkligt imponerande fastighet med alla moderna bekvämligheter och eleganta arkitektoniska detaljer kan denna Cabopino-lägenhet vara något för dig. Cabopino ligger på den östra sidan av Marbella bara några minuters bilresa från den historiska gamla staden och är en charmig eftertraktad enklav med en attraktiv småbåtshamn, en fantastisk sandstrand och en handfull populära restauranger, barer och små butiker av god kvalitet.

Den är också omgärdad av en skyddad zon med vackra pinjeträd (varifrån den fått sitt namn), plus att det finns ett vakttorn som står stolt som ett monument över Marbellas romerska historia. Området är mycket populärt bland semesterfirare och permanentboende på grund av sina attraktiva fastigheter, säkra stränder och närheten till Marbellas centrum och Puerto Banús i väster och Calahonda och Fuengirola lite längre österut. Området är välförsörjt med ett brett utbud av golfbanor, tennisakademier och vattensporter, plus att det finns go-carting på Funny Beach och Amazonia Adventure Park i närliggande Elviria. Andra attraktioner är strandklubbar, internationella skolor, femstjärniga hotell och en kort restid på cirka 45 minuter från Malagas flygplats.

Utformad för dem med kräsen smak och ett öga för detaljer kommer du inte att bli besviken på de högspecifika familjebadrummen och de många olika utomhusutrymmena. En generös privat terrass komplett med glasräcken och ovärderlig havsutsikt för att komplettera den ultimata moderna minimalistiska inredningen.

Det öppna vardagsrummet består av ett fullt utrustat kök med Siemens-apparater samt en matplats och en sittgrupp. Utrymmet badar i naturligt ljus från golv till tak fönster med infällda ramar för sömlösa linjer, så att du kan njuta av den magnifika utsikten från alla vinklar, inomhus eller utomhus. Som det anstår denna kaliber samtida Cabopino lägenhet, funktioner inkluderar ett hemautomationssystem och luftkonditionering i hela. Fastigheten drar nytta av 2 underjordiska parkeringsplatser och ett förråd.

Som ett privat gated community kommer invånarna att njuta av sinnesfrid av säker ingång och 24 timmars säkerhet. Det gemensamma området har en stor klassisk formad pool och gräsmattor. Men om du känner för mer avskildhet har du gott om möjligheter att koppla av och njuta av al fresco-underhållning i bekvämligheten av din egen privata terrass.

Denna nyckelfärdiga Cabopino-lägenhet kommer garanterat att bli upptagen snart, så om du är intresserad ta kontakt med en av våra specialister idag.Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Fullt möblerad
Fullt utrustat kök
Marmorgolv
Förrådsrum
Larm
Säkerhetsingång
2-glas fönster
Video övervakat entré
Privat terrass
Utrustat kök
Vardagsrum
Havsutsikt
Utsikt över golfbanan
Internet – Wifi
Täckt terrass
Elektriska persienner
Platsbyggda garderober
Gated community
Hiss
Panoramautsikt
Nära havet/stranden
Nära till golf
Kök med öppen planlösning
Utmärkt skick
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till hamnen
Nära till skolor
Övervakningskameror

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.