Lägenhet med pool i Don Gonzalo, Marbella
Lägenhet med pool i Don Gonzalo, Marbella

Pris 2495000 €

Lyxig lägenhet andra linjen stranden i Don Gonzalo
Lyxlägenhet belägen på andra strandlinjen i ett av de mest exklusiva och prestigefyllda komplexen i Marbella Centrum, bara två minuters gångavstånd till stranden och strandpromenaden och omgiven av alla typer av faciliteter och bekvämligheter.
Belägen på första våningen med en terrass i västerläge erbjuder denna lägenhet mycket stora och ljusa rum. Den består av en rymlig entréhall med gästgarderob, stort vardagsrum och matplats med direkt tillgång till en stor ljusinsläppt terrass, ett fullt utrustat kök med frukosthörna och intilliggande tvättstuga, två stora sovrum med badrum en-suite, ytterligare två sovrum som delar på ett badrum och ytterligare ett litet sovrum med badrum en-suite bredvid köket, idealiskt för att ha anställda i hemmet. I fastigheten ingår en underjordisk parkeringsplats.
När man kommer in i lägenheten välkomnas man av en vänlig och rymlig entréhall. Från entréhallen kan man genom en stor skjutdörr komma direkt in i det rymliga vardagsrummet och matplatsen med direkt tillgång till den stora ljusinsläppta terrassen.
Från entréhallen leder en lång hall, som skiljs åt av en dörr, till köket och de fem sovrummen så att detta område är lite avskilt från resten av lägenheten och erbjuder maximal avskildhet.
Det rymliga stora sovrummet har en klädkammare, ett eget badrum och erbjuder direkt tillgång till terrassen.
Dessutom finns det två sovrum med ett delat badrum.
Det femte sovrummet är med separat ingång för personalen till köket och ett litet sovrum med badrum en suite, perfekt för anställda i hemmet.
Don Gonzalo-komplexet erbjuder två pooler med rymliga avkopplingsområden och fullt utrustade skåp och badrum och på mer än 5 000 m² oklanderliga manikyrerade trädgårdar i ”Alhambra-stil” med vackra gångvägar med gnistrande fontäner, apelsinträd och nattlig belysning samt en portvaktstjänst för din bekvämlighet .
Don Gonzalo är också en mycket säker plats. Don Gonzalo erbjuder 24-timmars bevakning, med tillträdeskontroll vid ingången, övervakningskameror, ett individuellt larmsystem i varje lägenhet som är direkt kopplat till säkerhetsbåset. Därför är Don Gonzalo en av de säkraste och mest privata byggnaderna i Marbella.
Denna lägenhet är ett verkligt unikt tillfälle för dem som vill bo i Marbella centrum och äga en speciell och lyxig fastighet på gångavstånd till stranden och omgiven av alla typer av faciliteter och bekvämligheter. Så om du letar efter det bästa området i Marbella och en exklusiv lägenhet är detta ett av dina bästa alternativ. Se till att besöka den!
Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Marmorgolv
Gästrum
Säkerhetsingång
2-glas fönster
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Gästtoalett
Privat terrass
Vardagsrum
Utsikt över landet
Täckt terrass
Platsbyggda garderober
Gated community
Hiss
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Strandkant
Omöblerad
Nära havet/stranden
Terrass utan tak
Glasdörrar
Utmärkt skick
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till hamnen
Nära till skolor
Kontorsrum

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 2495000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.