Radhus med pool i Monte Biarritz, Estepona

Pris 305000 €

Vackert radhus med privat trädgård i Lomas de Monte Biarritz!
Mycket vackert radhus beläget i ett populärt bostadsområde i Monte Biarritz, i Atalaya-området nära San Pedro och Guadalmina. Det är en lugn zon, men ändå inom gångavstånd till restauranger, affärer och till och med stranden (15 minuter).

Huset är byggt över 3 plan och har en privat bak- och framträdgård. Från trädgården går du direkt in i den stora gemensamma trädgården med sina pooler för både vuxna och barn. Boendet består av hall, vardagsrum med öppen spis, gästtoalett, kök och grovkök på markplan. Den första våningen har master bedroom med eget badrum och balkong-terrass, ytterligare ett gästrum med egen terrass och ett tredje gästrum. Gästtoalett. Andra våningen har välvt tak och ett öppet rum som lämpar sig som gästrum eller kontorsutrymme, och även ett förråd. Solterrass med härlig utsikt över det omgivande området och delvis skymd havsutsikt.

Huset är oklanderligt hållet och kräver inget arbete om du inte vill ha ett mer modernt utseende. Och den privata trädgården är supercharmig med sina vackra blommor och bougainvillea. Utmärkt val för ditt spanska semesterhus eller för ett familjeboende!
Bekvämligheter i närheten
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Öppen spis
Marmorgolv
Förrådsrum
Monterade garderober
Gated community
Utsikt över trädgården
Nära havet/stranden
Nära till golf
Möjliga möbler
Utmärkt skick
Nära till affärer
Delvis havsutsikt

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 305000 €

Liknade objekt

Scroll to Top

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.