Takvåning med pool i Estepona
Takvåning med pool i Estepona

Pris 575000 €

Fantastiska lägenheter och takvåningar till salu i Estepona med vacker havsutsikt
Från sitt höga läge är detta utvalda boutiqueområde noggrant orienterat så att varje byggnad utnyttjar den vackra havsutsikten på bästa sätt. Det finns en härlig oas i den västra delen av det slutna komplexet med en stor gemensam pool omgiven av grönskande gräsmattor som är idealisk för avkoppling i medelhavsträdgården och för att njuta av det privilegierade klimatet som denna del av världen är känd för.

Estepona ligger vid foten av Sierra Bermeja-bergen, väster om Puerto Banús och Marbella och omfattar en rad vackra badorter. Två av de mest populära är Playa del Cristo och Playa la Rada – One80 Suites är
perfekt placerad för att njuta av en avslappnad och avslappnad atmosfär, samtidigt som det är lätt att komma till de viktigaste turistattraktionerna.

Oavsett om du söker ett äldreboende på heltid eller en plats att fly till och njuta av att leva en underbar spansk livsstil vid havet med stranden, affärer, restauranger och kaféer bara en kort promenad bort så kan One 80 Suites vara det rätta alternativet för dig. Med sitt idealiska läge och bekvämligheter inom gångavstånd är dessa fantastiska lägenheter ett definitivt tips om du letar efter en smart investeringsmöjlighet.

Modern design, bekvämlighet och kvalitet, allt handlar om att leva den spanska drömmen. Överdimensionerade fönster bjuder in naturligt ljus till det öppna vardagsrummet och köket. Skjutbara glasdörrar ger tillgång till fantastiska terrasser med moderna glas.
balustrader i glas. Ett utvalt utbud av bottenvåningar med en privat trädgård, alla lägenheter har en fantastisk terrass och takvåningarna har ett fantastiskt privat solarium, perfekt för att njuta av utsikten.

Den exakta konfigurationen beror på typ och antal rum: de stora sovrummen har ett vackert badrum och gästrummen kommer att ha ett komplett familjebadrum. Varje lägenhet kommer att levereras med en fullt utrustad
kök med vita högglansskåp. Byggherren erbjuder också personaliseringsmöjligheter för att anpassa sig till olika behov eller smaker.
Tveka inte att fråga när du besöker dem.

Under årens lopp har semesterorten Estepona genomgått en betydande utveckling. Den har ett fantastiskt urval av högklassiga butiker, modehus, barer och restauranger – inklusive fina matställen, som den Michelin-stjärniga El Lido. Här finns också 30 golfbanor i världsklass. Om du letar efter ett stycke lyx, kommer One80 Suites inte att göra dig besviken.
Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Förrådsrum
Solarium
Video övervakat entré
Helt ny
Privat terrass
Utrustat kök
Havsutsikt
Automatiskt bevattningssystem
Gated community
Hiss
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Nära havet/stranden
Nära till golf
Saltvattenpool
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 575000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.