Takvåning med pool i Riviera del Sol, Mijas Costa

Pris 395000 €

Nyrenoverad Duplex Penthouse i Riviera del Sol
Nyrenoverad Duplex Penthouse i Riviera del Sol

Detta mästerverk är snart klart för sina första ägare. Denna takvåningen i 2 plan har totalrenoverats inklusive el, rördragning etc, det är en helt ny lägenhet.

Detta Penthousen har 3 sovrum och 3 badrum fördelade på 2 våningar. Våningarna är förbundna med en intern bred marmortrappa.
Det finns 3 terrasser, två i syd/väst med fantastisk utsikt över havet, Gibraltar och Miraflores golfbana. Den tredje är östervänd med morgonsol och utsikt över hustaken mot bergen.

När du kommer in i lägenheten möts du av ett stort ljust vardagsrum med samt ett nytt modernt kök i öppen planlösning. Stora skjutdörrar i glas leder ut till terrassen och förbinder ”ute” med ”inne”. Något som är väldigt uppskattat här i Spanien där vi har mer än 340 soldagar per år. Vardagsrummet har en öppen spis för mysiga kvällar samt luftkonditionering för varma dagar.
Köket är helt nytt med högkvalitativa vitvaror. (För närvarande inte installerat men ingår i priset, det kommer att vara klart vid tid för lagfart).

Det finns 3 sovrum och 3 badrum. Sovrummen på entréplan har AC och inbyggda garderober. Badrummen har badrumsinredning av hög kvalité och golvvärme.

Rummet på övervåningen är mindre och kan fungera som gästrum, kontor eller TV-rum. Här har finner du även det 3:e badrummet "ensuite" med dusch samt plats för tvättmaskin.

Pueblo de los Olivos är väl belägen ca 850m från havet. Den har 2 pooler en lite större och en lite mindre, båda med havsutsikt.
På samma gata hittar du Rocca Grillen en av de bättre restaurangerna i området. 8 min promenad (Ca 500m) ligger Rivera Sport Club med gym, tennis och padelbanor. Här ligger även den berömda restaurangen Grace. På bekvämt avstånd finns även ett litet köpcentrum med fler restauranger, livsmedelsbutiker, apotek etc. Du kan nå Miraflores Golf Club på 4 min med bil. Flygplatsen ligger cirka 30 minuter bort.
Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Fullt utrustat kök
Öppen spis
Marmorgolv
Solarium
Dubbla glasrutor
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Internet – Wifi
Täckt terrass
Golvvärme (badrum)
Möblerad
Nära havet/stranden
Nära till golf
Oskyddad terrass
Glasdörrar
Balkong
Utmärkt skick
Nyligen renoverat/renoverat
Nära till affärer
Nära till skolor
Individuella luftkonditioneringsenheter

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 395000 €

Liknade objekt

Scroll to Top

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.