Takvåning med pool i Cala de Mijas, Mijas Costa

Pris 825000 €

Fantastisk takvåning till salu i Cala de Mijas, Mijas Costa
Modern takvåning i La Cala de Mijas, som har ett idealiskt läge mellan Marbella och Fuengirola och nära golfbanan La Noria. Utvecklingen har ett högt läge som ger fastigheten en vacker utsikt. Den nya ägaren av denna fantastiska lägenhet kommer att få exklusiv tillgång till ett brett utbud av fantastiska faciliteter på plats, inklusive paddeltennis, gym, spa och bastu. I hjärtat av byggnaden finns ett fantastiskt subtropiskt trädgårdsområde med en spektakulär pool med ö och vattenfall, plus en gemensam grillplats.

De som letar efter en modern lägenhet till salu bör definitivt överväga La Cala de Mijas, eftersom det är en charmig enklav som har bevarat sin ursprungliga karaktär, men som ändå erbjuder allt man kan behöva för vardagen. Det är också bara 1 km från stranden och nära till golf och några verkligt vackra landskap, vilket gör det till en idealisk bas för människor av alla smaker. Om du vill åka till närliggande Fuengirola finns det ett stort internationellt samhälle, utmärkta köpcentrum, ett stort biografkomplex som visar engelskspråkiga filmer och mycket mer.

Takvåningen har en mycket modern vinklad vit fasad, extremt generösa terrasser med glasväggar och pergolor som ger både skugga och dekoration. Inredningen i denna moderna lägenhet i La Cala de Mijas är öppen med en trendig ö i köket och stora panoramafönster som är utformade för att översvämma utrymmet med naturligt ljus och framhäva den imponerande omgivande golf- och havsutsikten.

Fastigheter i detta projekt blir snabbt uppköpta och denna fantastiska takvåning med sin fantastiska takterrass kommer inte att vara något undantag.


Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Fullt möblerad
Fullt utrustat kök
Förrådsrum
Gym
Larm
Video övervakat entré
Grill
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Havsutsikt
System för automatiskt fjärrstyrning
Internet – Wifi
24-timmars service
Elektriska persienner
Hiss
Panoramautsikt
Tennis- och paddelbana
Golvvärme (badrum)
Nära till lekplats för barn
Nära havet/stranden
Nära till golf
SPA
Utmärkt skick
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 825000 €

Liknade objekt

Scroll to Top

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.