Villa med pool i La Alqueria, Benahavis
Villa med pool i La Alqueria, Benahavis

Pris 2050000 €

Fantastisk villa i Benahavis; Spaniens första hållbara/ekologiska projekt
Exceptionell villa som är utformad med de bästa kvaliteterna. Samhället där den ligger är mycket mer än så, mycket mer än ett ord: BE LAGOM är en hel livsfilosofi. Lagom talar till oss om allt som är ”nästan perfekt”, kort sagt vad som är rätt för dig: varken överdrivet eller begränsat. Det är precis vad du behöver för att vara lycklig.

Njut av dess mer än 5 000 m2 stora grönområden som består av medelhavsträdgårdar med pergolor och grönsaksträdgårdar, pooler och terrasser. En naturlig oas omgiven av skog, fruktträd och blommor. Koppla ihop din essens med naturen. Denna exceptionella villa är utformad med de bästa kvaliteterna, designad av den prestigefyllda arkitektbyrån González & Jacobson, som gör fastigheten till ett verkligt konstverk med material som inte döljer sin essens, ger värme och tjänar arkitekturen.

Dessutom återspeglar trädgårdarna i Be Lagom Laura Pou’s passion för landskapsarkitektur, alltid på jakt efter skönhet, innovation och miljöansvar. ETT SÄTT ATT LEVA

De flesta av Benahavíss smala, vita, typiskt moriska gator leder till soliga torg, vilket ger byn en andalusisk känsla. Med sina golfbanor som ligger vid foten av Serranía de Ronda är det en favoritplats för att njuta av naturen och överdådiga urbaniseringar som skickligt har införlivats i det omgivande naturliga landskapet.

Benahavís, som grundades av morerna under skydd av en fästning på 900-talet, är i dag en idealisk sammanslagning av tradition och modernitet.

Ett pittoreskt samhälle med obegränsad potential som ett utmärkt turistmål.

På grund av dess unika kvaliteter har några av Spaniens mest överdådiga hotell och urbaniseringar valt den, vilket gör Benahavís till en av de mest eftertraktade semesterorterna på Costa del Sol.
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Källare
Solarium
Helt ny
Gästtoalett
Privat terrass
Havsutsikt
Utsikt över landet
Utsikt över bergen
Utsikt över golfbanan
System för automatiskt fjärrstyrning
Täckt terrass
Platsbyggda garderober
Gated community
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Golvvärme (delvis)
Nära till golf
Balkong

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 2050000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.