Villa med pool i Benahavis
Villa med pool i Benahavis

Pris 1850000 €

Golfvilla med panoramautsikt, till salu i Nueva Atalaya, Benahavis
Välkommen till denna magnifika golfvilla till salu i Nueva Atalaya, Benahavis! Med fantastisk panoramautsikt över havet, golfen och Marbellas ikoniska berg, La Concha, är detta hus en pärla som du inte får missa. Beläget på en mycket lugn gata är villan mycket privat och har nyligen renoverats för att erbjuda de bästa bekvämligheterna med enkelt underhåll.

Villan har 3 nivåer som erbjuder rymliga vardagsrum för att leva, koppla av och njuta av livet till fullo. På bottenvåningen hittar du en entréhall, gästtoalett, stort vardagsrum med öppen spis, matplats med stora fönster för att njuta av den vackra utsikten till fullo, oberoende kök och täckt parkering för 2 bilar. Trädgården är utformad med konstgräs för enkelt underhåll, stora krukor med växter som förbrukar lite vatten, täckt terrass, grillplats och en uppvärmd saltvattenpool med ett glasräcke för att njuta av den spektakulära utsikten över golfbanan, havet och bergen.

På andra våningen hittar du tre sovrum och tre badrum, inklusive det stora sovrummet med en terrass med fantastisk panoramautsikt. Källarvåningen nås från trädgården. Här finns ett fjärde tjänstesovrum med badrum, biorum, vinkällare, tvättstuga, förråd och maskinrum.

Det finns en sluten terrass som också nås från trädgården, utrustad som gym, med stora fönster och panoramautsikt över golfbanan och hela kusten.

Huset har utmärkta funktioner som ett säkerhetssystem med kameror installerade utanför, kall-varm luftkonditionering installerad, utrustat och möblerat kök, uppvärmd pool, bland annat, vilket gör denna villa till ett idealiskt hem för att njuta av Medelhavslivet på Costa del Sol. Villan är möblerad men möblerna ingår inte i priset.

Missa inte möjligheten att bo i en individuell frontlinje golfvilla idealisk för att njuta av ett lugnt liv, med låga underhållskostnader och den bästa panoramautsikten över havet, golf och berget La Concha. Kontakta oss för att se den.
Direkt närhet till Golf
Vid bergssluttning
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Öppen spis
Källare
Förrådsrum
Gym
Larm
2-glas fönster
Video övervakat entré
Matsal
Grill
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Gästtoalett
Privat terrass
Vardagsrum
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Utsikt över golfbanan
Uppvärmd pool
Tvättstuga
Täckt terrass
Platsbyggda garderober
Panoramautsikt
Golvvärme (badrum)
Vinkällare
Nära till golf
Möjlighet till möblerat
Utmärkt skick
Nyligen renoverat/renoverat
Utsikt över sjön
Saltvattenpool
Övervakningskameror
Kontorsrum
Pansrad dörr
pentry

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.