Villa med pool i La Alqueria, Benahavis
Villa med pool i La Alqueria, Benahavis

Pris 3750000 €

EN SPEKTAKULÄR MODERN VILLA MED 6 SOVRUM OCH FANTASTISK UTSIKT ÖVER GOLFBANAN OCH MEDELHAVET.
Att leva på toppen av världen. Beundra den svepande utsikten och njut av lugnet från detta fantastiska designhem. Du kommer att älska denna SOPHISTICERADE och rymliga VILLA som designats av den berömda arkitekten Carlos Lamas och som ligger på den högre delen av urbaniseringen Capanes del Golf i La Alqueria (Benahavis). Den är orienterad så att den erbjuder en obehindrad utsikt från alla våningar mot Gibraltar och den afrikanska kontinenten, en fantastisk utsikt från varje rum. Din KONTEMPORISKA OCH MODERNA VILLA är färdig med fasadbeklädnad i trä och naturstenselement som ger hemmet en naturlig värme. Det är inte ofta man hittar ett hem som är utrustad med högkvalitativa material, allt utformat för ett lyxigt boende. De inre linjerna som utgör villans arkitektur och interiör är färdigställda med den yttersta uppmärksamheten på detaljer och kvalitet, med användning av moderna och distinkta material. Villan har en byggd storlek på 369 m2 plus en rymlig källare på 303 m2 med en enorm öppen planlösning, på en tomt på 1 573 m2.
Ingång till tomten genom en automatisk skjutdörr med en separat fotgängare ingång till en dubbel, halvtäckt carport och en VACKERT LANDSKAPADE GARDEN med olivträd och cypresser, som säkrar avskildhet på ett naturligt sätt. Det finns ett separat förvaringsutrymme under carportområdet avsett för användning av underhållsapparater och material. Ingången på första våningen skapar ett visuellt dramatiskt utrymme och är en av de mest fantastiska funktionerna i din VILLA. Den andningsbara utsikten genom det dubbla höga taket är helt enkelt fantastisk och fångas genom panoramafönstren. Första våningen ger tillgång till master suite en OASIS av frid och avkoppling, med ytterligare tre sovrum som alla har ett privat badrum, med tillgång till balkongerna chill out på terrassen medan du tar i den SPECTACULAR VIEWS. Det finns också en hiss bredvid entrédörren som ger tillgång till alla våningar allt som hör till ett 5-stjärnigt hotell. På bottenvåningen finns ett stort öppet område med kök, matplats och vardagsrum. Det rymliga ISLAND-köket är färdigt med LUXURIOUS Calacatta marmorelement och Gaggenau-apparater. Du kommer att älska det imponerande dubbla höga takutrymmet i matplatsen, med sina fönster från golv till tak som förstärker känslan av rymd och ljus. Vardagsrummet är inrett med väggbeklädda skåp, integrerad LOEWE TV och en varm öppen spis för att värma upp vinterkvällarna. Stora täckta terrasser kompletterar utomhuslivet och erbjuder avskildhet med utsikt över den glittrande pool med en lummig, landskapsplanerad trädgård och den fantastiska utsikten över golfbanan och Medelhavet.
Den stora källaren har en total byggnadsyta på 303 m2 med klimatkontrollerad bodega, tekniska rum, tvättstuga och ytterligare 2 drömska sovrum och ett badrum med eget badrum. Ett av dessa är ett stort sovrum på 45 m2 med två höga fönster och en fransk balkong med utsikt över golfområdet och Medelhavet. DET STORA OPEN PLAN RUMMET (95 m2) bredvid trappan och hissen är idealiskt för att skapa ett gym, wellness, hemmabio eller extra sovrum.
Funktionerna i denna nyckelfärdiga villa inkluderar individuellt styrd varm och kall luftkonditionering, golvvärme, ett Sonos multi-room audiosystem, hiss, larmsystem, domotiska enheter för central styrning av skärmar, gardiner och belysning, en uppvärmd pool med LED RGB-belysning och automatisk täckning. Villan är helt inredd med designerinteriörer, EN SKÖN blandning av moderna italienska delar med varma tyger, trädbord och eleganta dekorationer. Var beredd på att detta kommer att bli kärlek vid första ögonkastet. Kontakta oss nu.

Varför vi älskar La Alqueria, Benahavis.
Det välkända bostadsområdet La Alqueria, som är en av de mest dynamiska nya heta platserna i Marbellaområdet, förvandlas gradvis till en vacker förort som följer konturerna av de mjukt stigande kullarna. Under de senaste åren har det exklusiva området mött en överväldigande efterfrågan. Det är inte konstigt! I naturens sköte kan du njuta av det bästa av Costa del Sol, med glamouren i Puerto Banus bara några minuter bort, men när du väl är hemma är du omgiven av lugn, avskildhet och idylliska landskap runt omkring. Det är också ett utmärkt värde för pengarna och en investeringspotential, eftersom detta uppåtgående område är på väg att bli en av de nya lyxadresserna och fortfarande är mycket attraktivt prissatt jämfört med de gamla delarna av Marbella. På den södra sidan av bergskedjan La Serrania de Ronda är Benahavis en av de mest bergiga byarna på västra Costa del Sol, nära såväl ortens stränder som Serrania de Rondas spektakulära berg. Terrängen genomkorsas av floderna Guadalmina, Guadaiza och Guadalmansa.

Utsikt över trädgården
Utsikt över golfbanan
Utsikt över bergen
Panoramautsikt
Utsikt över poolen
Havsutsikt
Nära till golf
Nära till hamnen
Nära havet/stranden
Nära till affärer
Nära till staden
Helt ny
Larm
Barbeque
Monterade garderober
Glasdörrar
Gästtoalett
Solarium
Gated community
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.