Villa med pool i Benahavis
Villa med pool i Benahavis

Pris 1850000 €

Golfvilla i frontlinjen i Benahavis med panoramautsikt
Villa till salu i Nueva Atalaya, Benahavis, med fantastisk panoramautsikt över havet, golfbanan och Marbellas mytomspunna berg La Concha. Huset ligger på en mycket lugn gata, med frontlinje till Atalaya golf. Villan är mycket privat och har nyligen renoverats. Den är i utmärkt skick och har utformats för enkelt underhåll. Uppvärmd pool med saltvatten, snyggt inredda uteserveringar, för att njuta av den fantastiska panoramautsikten hela dagen.

Huset har 3 nivåer. På bottenvåningen finns entréhall, gästtoalett, rymligt vardagsrum med öppen spis med utgång till en fin täckt terrass, matplats med stora fönster och vacker utsikt över La Concha och golfbanan, separat fullt utrustat kök. Parkering för 1-2 bilar. Trädgård med konstgräs för enkelt underhåll, stora planteringslådor med växter som förbrukar lite vatten, täckt terrass, med utgång till en inglasad terrass på första våningen med panoramautsikt över golf och hav, uteservering, vackra fontäner med skulpturer, grillplats, uppvärmd saltpool med solstolar, glasbalustrad för att njuta av den spektakulära utsikten över golf, hav och berg. På första våningen finns tre sovrum och 3 badrum. Det stora sovrummet har en terrass med fantastisk panoramautsikt. I källaren finns ett litet rum med badrum, ett gymområde, tvättstuga, förråd och verkstad.

Kvaliteter hos huset: Säkerhetsanläggning med kameror installerade utanför. Golvvärme i hela huset. Luftkonditionering varm och kall installerad. Uppvärmd pool. Fullt utrustat och möblerat kök.
Ett idealiskt hus för att njuta av ett lugnt liv, med låga underhållskostnader och med den bästa panoramautsikten över havet, golfbanan och La Concha-berget.
Direkt närhet till Golf
Bekvämligheter i närheten
Luftkonditionering
Centralvärme
Fullt möblerad
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Öppen spis
Gästrum
Förrådsrum
Gym
Larm
2-glas fönster
Matsal
Grill
Gästtoalett
Privat terrass
Vardagsrum
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Utsikt över golfbanan
Tvättstuga
Internet – Wifi
Täckt terrass
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Nära havet/stranden
Nära till golf
Balkong
Utmärkt skick
Nyligen renoverat/renoverat
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor
Övervakningskameror
Uteplats på bottenvåningen
Internet – Fiberoptik

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 1850000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.