Villa med pool i Real de La Quinta, Benahavis

Pris 3995000 €

SPEKTAKULÄR DESIGNER LYXVILLA PÅ REAL DE LA QUINTA BENAHAVIS
Denna enastående villa är en av endast 18 som utgör en ny adress på höjderna i Benahavis kullar. Detta underbara, högt belägna läge har ett sällsynt läge intill La Zagaleta Country Club och den skyddade UNESCO-biosfären och erbjuder en spektakulär utsikt över Medelhavet till Gibraltar och Afrika.
Detta fantastiska nya komplex ligger bara 15 minuters bilresa från Marbella och kommer att ha en enorm konstgjord sjö, ett ridcenter och en oavbruten utsikt över naturen.
De 18 villorna är utformade med hjälp av oskadliga material, vilket minimerar avfallet och gör det möjligt för invånarna att ha en liten fruktträdgård och en ekologisk grönsaksodling i sina privata trädgårdar. Varje hem kommer att ha en laddningspunkt för en elbil.

Tomterna är mer än generösa, från 1 899 m2 till cirka 10 000 m2 , vilket ger en verklig känsla av rymd och avskildhet. Varje villa har en stor infinitypool som är byggd nära terrassen och skapar en uppfriskande atmosfär med skimrande vattenreflexer som dansar på fastigheten. Poolen smälter in i havsutsikten och den rymliga täckta terrassen är utformad för det ultimata moderna medelhavslivet.

Den inre arkitekturen och designen i denna villa är inget annat än spektakulär. Med dubbla takhöjder, fönster som helt dras in i väggarna och ett helt öppet, flytande vardagsrum erbjuder denna villa det ultimata i cool, modern lyx. Interiören inkluderar ett kök fullt utrustat med toppmoderna apparater, vilket skapar det senaste inom lyxig minimalism, medan de eleganta badrummen är det yttersta av modern elegans.

Varje fastighet är inredd i en fantastisk originell stil – och köparna har möjlighet att köpa villan fullt möblerad enligt högsta standard. Villorna har alla en stor anpassningsbar källare och säljs med en parkeringsplats.

Området har ett bra läge för att nå Marbella, Puerto Banús, stranden och staden San Pedro de Alcantara på 15 minuter, samtidigt som det är nära till den vackra Ronda-vägen.

Utsikt över landet
Utsikt över trädgården
Utsikt över bergen
Panoramautsikt
Utsikt över poolen
Havsutsikt
Nära till golf
Nära till skolor
Nära till affärer
Nära till staden
Vid bergssluttning
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Centralvärme
Golvvärme (badrum)
Helt ny
24-timmars service
Larm
Automatiskt bevattningssystem
Källare
Täckt terrass
Dolby Stereo Surround-system
Elektriska persienner
Öppen spis
Platsbyggda garderober
Gästtoalett
Uppvärmd pool
System för automatiskt fjärrstyrning
Internet – Wifi
Hiss
Husdjur är tillåtna.
Privat terrass
Telefon
Trägolv
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Vardagsrum
Kontorsrum
Förrådsrum
Tvättstuga
2-glas fönster
Gated community
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Skyddjalusier
Övervakningskameror
Video övervakat entré

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 3995000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.