Villa med pool i Real de La Quinta, Benahavis
Villa med pool i Real de La Quinta, Benahavis

Pris POA €

SPEKTAKULÄR DESIGNER LYXVILLA I REAL DE LA QUINTA BENAHAVIS
Denna enastående villa är en av bara 18 som utgör en utvald ny adress i höjderna av kullarna i Benahavis. Med ett sällsynt läge bredvid La Zagaleta Country Club & skyddad UNESCO Biosphere, har detta underbara upphöjda läge en spektakulär utsikt över Medelhavet till Gibraltar och Afrika bortom.
På bara 15 minuters bilresa från Marbella kommer detta fantastiska nya komplex att dra nytta av en enorm konstgjord sjö, ett ridcenter och oavbruten utsikt över naturen.
De 18 villorna är byggda i miljövänliga material, vilket minimerar avfallsmängderna och gör det möjligt för de boende att anlägga en liten fruktträdgård och ett ekologiskt grönsaksland i sina privata trädgårdar. Varje hem kommer att ha en laddningspunkt för en elbil.

Tomterna är mer än generösa och sträcker sig från 1 899 m2 till 10 000 m2, vilket ger en verklig känsla av utrymme och avskildhet. Varje villa har en stor infinitypool som är byggd nära terrassen och skapar en uppfriskande atmosfär med skimrande vattenreflexer som dansar på fastigheten. Poolen smälter in i havsutsikten, och den rymliga täckta terrassen är utformad för det ultimata moderna Medelhavslivet.

Den inre arkitekturen och designen av denna villa är inget annat än spektakulär. Med dubbla takhöjder, fönster som helt dras in i väggarna och en helt öppen planlösning, flytande bostadsyta, erbjuder denna villa det ultimata i cool, modern lyx. Interiören inkluderar ett kök fullt utrustat med toppmoderna apparater, vilket skapar det senaste inom lyxig minimalism, medan de eleganta badrummen är det yttersta inom modern elegans.

Varje fastighet är inredd i utmärkt originalstil – och köpare har möjlighet att köpa villan fullt möblerad till högsta standard. Villorna har alla en stor anpassningsbar källare och säljs med en parkeringsplats.

Området är väl beläget för att nå Marbella, Puerto Banús, stranden och staden San Pedro de Alcantara på 15 minuter, samtidigt som det är nära till den vackra Ronda-vägen.

Vid bergssluttning
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Centralvärme
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Öppen spis
Källare
Förrådsrum
Larm
2-glas fönster
Video övervakat entré
Helt ny
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Telefon
Gästtoalett
Privat terrass
Vardagsrum
Havsutsikt
Utsikt över landet
Utsikt över bergen
Uppvärmd pool
Automatiskt bevattningssystem
Skyddjalusier
System för automatiskt fjärrstyrning
Dolby Stereo Surround-system
Tvättstuga
Internet – Wifi
Täckt terrass
24-timmars service
Elektriska persienner
Platsbyggda garderober
Gated community
Hiss
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Golvvärme (badrum)
Nära till golf
Trägolv
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor
Övervakningskameror
Kontorsrum
Husdjur är tillåtna.

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.