Villa med pool i La Zagaleta, Benahavis

Pris 4250000 €

DEN MEST FANTASTISKA UTSIKTEN I LA ZAGALETA – LYXVILLA MED 5 SOVRUM
Denna klassiskt eleganta villa erbjuder en sällsynt möjlighet att bo i den exklusiva La Zagaleta Country Club på den vackra Ronda-vägen i bergen ovanför Marbella. Detta fantastiska hem upptar en betydande tomt på 9 800 m2 och har panoramautsikt över havet och flankeras av de omgivande bergen, inklusive La Concha.

En av de viktigaste egenskaperna hos denna eleganta lyxiga villa med 5 sovrum är att den erbjuder total avskildhet, med inga andra villor i sikte eller ens i närheten. Det är ett verkligt magiskt läge som gör denna villa verkligen unik och utan tvekan ett sällsynt fynd i La Zagaleta.

Du närmar dig fastigheten via en slingrande uppfart genom vackra trädgårdar till husets framsida, med en attraktiv fontän.

Du kommer in i villan längs en imponerande central hall med en storslagen trappa. Det stora vardagsrummet öppnar sig mot den täckta terrassen. I anslutning till detta finns en formell matsal. Det familjestora köket med matsal vetter mot trädgården och bergen. Köket är fullt utrustat med en gas/elektrisk AGA-ugn, två kyl- och frysskåp, en separat ugn/mikrovågsugn och en Miele ångugn. På bottenvåningen finns också ett mycket bekvämt tv-rum och två stora sovrumssviter.

På övervåningen finns sviter med tre sovrum, den stora sovrumssviten Master bedroom suite med en magnifik terrass för att njuta av den spektakulära utsikten. I anslutning till denna finns det femte sovrummet/arbetsrummet med en separat terrass. Den tredje sovrumssviten har två terrasser och ett linneförråd eller en garderob. En vacker rund trappa leder upp till ett privat arbetsrum/kontor.

På nedre våningen finns ett helt biorum med liggbara stolar, gym, spa med bastu och ångbastu, vinkällare, en andra tvättstuga, två förrådsrum och ett stort garage med intilliggande maskinrum.

De mogna trädgårdarna som omger detta hem är särskilt vackra och ett tilltalande inslag i fastigheten. Den stora poolen har ett solcellsdäck och kan värmas upp vid behov.

Tomtens storlek ger utrymme för ytterligare byggnation. Det finns planer för en gäststuga med två sovrum, med personalbostad och ytterligare garage. Säljarna är angelägna om att sälja och fotografierna gör inte rättvisa åt detta fantastiska hem.
La Zagaleta är en av de mest exklusiva adresserna i Marbellaområdet.

Denna privata egendom med lyxiga bostäder i en 900 hektar stor naturomgivning, som ligger inbäddad mellan berg och hav, har enastående utsikt över havet och landsbygden och erbjuder en mängd exklusiva fritidsanläggningar, bland annat en privat golfklubb, en ridanläggning och ett lyxigt klubbhus, samt enastående avskildhet och säkerhet.
Mountainside
Luftkonditionering
Öppen spis
Bastu
Satellit-TV
Källare
Larm
Barbeque
Telefon
Gästtoalett
Privat terrass
Havsutsikt
Utsikt över landet
Utsikt över bergen
Uppvärmd pool
Barer
Internet – Wifi
Täckt terrass
Monterade garderober
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Golvvärme (badrum)
Nära till golf
Oskyddad terrass
Balkong
SPA
Utmärkt skick
Gästlägenhet
Inside Golf Resort
Husdjur är tillåtna.

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 4250000 €

Liknade objekt

Scroll to Top

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.