Villa med pool i Marbella Club Golf Resort, Benahavis
Villa med pool i Marbella Club Golf Resort, Benahavis

Pris 9500000 €

FANTASTISK AVANTGARDEVILLA MED 6 SOVRUM I EXKLUSIV GOLFRESORT, BENAHAVIS
Denna underbara villa med 6 sovrum har ett privilegierat läge omgiven av natur och är ett modernt mästerverk i design. Med en vacker blandning av sten, glas och trä, högkvalitativa naturmaterial, visar arkitekturen stor synergi med det naturliga landskapet, de gröna, ockra och bruna färgerna i det omgivande landskapet inom den prestigefyllda Marbella Club Golf Resort. Denna underbara fastighet ligger på en generös tomt på 6 000 m2 och åtnjuter avskildhet och lugn i sin egen skyddade oas.

Den är utformad med en lång, smal pool som löper längs hela villan och har en fantastisk utsikt över poolen, trädgården och den spektakulära omgivande naturen som leder ner till det glittrande Medelhavet. Skyddad av en klipphäll har villan ett unikt privilegierat läge i denna enastående golfanläggning vid foten av Benahavis.

Den svala moderna arkitekturen är en perfekt studie i diskret lyx, med stora fönster från golv till tak som maximerar njutningen av den underbara miljön. Villan är byggd på 1370 m2 inbjudande ljus, ljus öppen planlösning, den coola moderna interiören är utformad av material och möbler av högsta kvalitet, vilket skapar en mycket önskvärd atmosfär.

Designen innehåller en modern version av den andalusiska uteplatsen, komplett med olivträd och gigantiska ”trappstenar” över vattendrag. Det stora vardagsrummet och matsalen har dubbla takhöjder och sträcker sig till ett fantastiskt, fullt utrustat kök med attraktiv belysning.
Villan rymmer 12 personer i 6 fantastiska sovrumssviter. Med totalt 9 eleganta badrum har villan även separata personalutrymmen.

Som komplement till denna fantastiska moderna villa finns en rad exceptionella fritidsfaciliteter, bland annat en härlig inomhuspool, bastu, jacuzzi, gym, hemmabio, minifotbollsplan och tennisbana.

Den här vackra bostadens trädgård är en viktig attraktion, komplett med ett designat chilloutområde vid poolen, de stora terrasserna förlänger villans vardagsrum och den fantastiska utsikten kan uppskattas från alla vinklar av denna fastighet.

Villan är utrustad med all den senaste tekniken för att förbättra din moderna medelhavslivsstil, inklusive luftkonditionering, golvvärme och hemautomation. Fastigheten har också ett garage med parkeringsplats för 7 bilar.

Inom Marbella Club Golf Resort ligger den här villan i ett privilegierat läge som kännetecknas av riklig vegetation och skyddas av Benahavis kullar. Samtidigt som du är omgiven av natur – och bara en kort bilresa till den pittoreska vita byn Benahavis, ligger orten bara 10 minuters bilresa till kusten, stränderna, affärer, restauranger och bekvämligheter, tillsammans med alla attraktioner i den världsberömda fritidshamnen Puerto Banús.
Direkt närhet till Golf
Vid bergssluttning
Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Öppen spis
Jacuzzi
Bastu
Satellit-TV
Gästrum
Förrådsrum
Gym
Larm
Säkerhetsingång
2-glas fönster
Matsal
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Telefon
Gästtoalett
Privat terrass
Utrustat kök
Vardagsrum
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Utsikt över golfbanan
Inomhuspool
Golvvärme (genomgående)
Internet – Wifi
Täckt terrass
Platsbyggda garderober
Gated community
Panoramautsikt
Biorum
Nära havet/stranden
Nära till golf
Terrass utan tak
Glasdörrar
SPA
Bra skick
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor
Delvis havsutsikt

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.