Villa med pool i Benahavis Centro, Benahavis
Villa med pool i Benahavis Centro, Benahavis

Pris 2650000 €

Vacker mark på 17 051 m2, med unik utvecklingspotential i utkanten av byn bredvid centrum av Benahavis stad, med många möjligheter på grund av sitt idealiska läge, med bara en huvudingång och samma utgång som ger avskildhet och lugn. På tomten på 17 051 m2 finns två villor.

Huvudvilla: 5 sovrum, 3 badrum.

På gångavstånd från byns centrum är detta ett idealiskt lugnt familjesemesterhus med utsikt över byn och till Rondabergen. Detta typiska andalusiska hus har utformats och byggts av lokalt trä, Ronda-kakel, gamla dörrar och lokala material. Det har en fantastisk skuggad grillmatsalsterrass, en stor azurblå utomhuspool och allt ligger inom mer än 4 hektar av uppvuxna trädgårdar, gräsmattor och skogsmark.

Skulptörens ägare har inrett interiören med en eklektisk blandning av etniska och moderna föremål, originalskulpturer och målningar, kaklat kök och ett stort luftigt vardagsrum med plasma-TV. Det måste ses för att uppskattas, helt avskilt men inom en kort promenad från de många barer, kaféer och restauranger som Benahavís erbjuder.

Andra villan: Består av ett hus där det skulle behöva de sista detaljerna för att förvandlas till ett härligt familjehem.

Båda fastigheterna ligger fem minuters promenad från stadens centrum med alla dagliga behov på tröskeln, allt i en härligt lugn och avslappnad miljö omgiven av naturen.
Bekvämligheter i närheten
Nära till staden
Nära till skolor
Renovering behövs
Öppen spis
Utsikt över bergen
Utsikt över landet
Panoramautsikt
Utsikt över trädgården
Täckt terrass
Platsbyggda garderober
Privat terrass
Solarium
Satellit-TV
Förrådsrum
Tvättstuga
Trägolv
Grill
Omöblerad
Fullt utrustat kök
Telefon

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 2650000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.