Villa med pool i Cancelada, Estepona

Pris 1700000 €

Lyxig modern villa till salu på Esteponas nya Golden Mile
Denna lyxiga moderna villa på ett exklusivt komplex ligger på Esteponas nya Golden Mile, som anses vara en av de mest eleganta och utvalda destinationerna på kusten, och erbjuder en unik blandning av avskildhet, lugn och ro i ett privilegierat läge, med lätt avstånd till affärer, skolor, restauranger, stränder, golfbanor och andra idrottsanläggningar på Costa del Sol.

Den moderna villan har ett generöst, öppet vardagsrum som förenar minimalistisk komfort, lyx och elegans och glasdörrarna från golv till tak fyller rummet med naturligt ljus och öppnar ut på den fantastiska terrassen och det stora trädgårdsområdet, vilket garanterar avskildhet och erbjuder vacker utsikt över den fantastiska privata poolen som kommer med ett värmesystem för att förlänga badperioden.

Den moderna känslan flyter igenom till det suveränt minimalistiska skira vita köket som leker med raka linjer och räta vinklar, vilket skapar en elegant och sömlös design.

Denna vackra villa med fem sovrum erbjuder minimalistisk lyx som fokuserar på en mindre är mer-estetik. Den moderna villan har en överdimensionerad master suite på bottenvåningen med en fantastisk utomhusdusch, omklädningsrum och privat trädgård. Ytterligare tre sviter med omklädningsrum och panoramaterrasser finns på första våningen. I källaren finns ett femte sovrum och ett badrum, ett gym och ett vardagsrum.

Denna lyxvilla är utrustad med larmsystem, dubbelglas, luftkonditionering, golvvärme i badrummen, säkerhetsluckor ADSL-Wifi, ett automatiskt bevattningssystem, bland många andra funktioner.

Denna moderna villa ligger på den lyxiga kustremsan med gångavstånd till fantastiska stränder och bara 10 minuter öster om Estepona, och samma avstånd till Puerto Banus och Marbella, och med enkel tillgång till Malaga och Gibraltars flygplatser, erbjuder denna moderna villa lyx, exklusivitet och enkelt liv.
Vid bergssluttning
Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Centralvärme
Fullt möblerad
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Källare
Förrådsrum
Gym
Larm
2-glas fönster
Helt ny
Gästtoalett
Privat terrass
Utrustat kök
Uppvärmd pool
Automatiskt bevattningssystem
Skyddjalusier
Internet – Wifi
Täckt terrass
Elektriska persienner
Utsikt över poolen
Gatuvy
Golvvärme (badrum)
Nära till lekplats för barn
Nära till golf
Terrass utan tak
Glasdörrar
Utmärkt skick
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 1700000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.