Villa med pool i Cancelada, Estepona

Pris 1530000 €

UTMÄRKT VÄRDE VILLA MED 3 SOVRUM I CANCELADA, ESTEPONA
Denna vackra, helt nya villa, färdigbyggd och redo att flytta in i, har kommit ut på marknaden i detta exceptionella nya projekt. I detta utvalda väletablerade område på Costa del Sol, i ett fantastiskt läge omgivet av grönska och med havsutsikt, representerar villan ett stort värde.

I ett lugnt och tyst läge på kullen i Cancelada – en populär bostadsenklav mellan Estepona och San Pedro de Alcantara – har denna villa det bästa läget i detta attraktiva projekt med fantastisk utsikt över både kusten och den dramatiska bakgrunden av berget La Concha – och allt bara några minuters bilresa till några av kustens bästa stränder. Den rymliga villan med tre sovrum ligger på en tomt på 870 m2 och har en yta på 510 m2, med ytterligare 200 m2 terrasser.

Arkitektoniskt strömlinjeformad, är fastigheten utformad i enkla, rena linjer till de högsta specifikationerna. Byggd på tre nivåer med stora, öppna vardagsrum, stora fönster från golv till tak och neutrala beige marmorgolv överallt, är denna villa utformad för att vara ljus, luftig och översvämmad av naturligt ljus. Det eleganta köket i öppen planlösning är fullt utrustat med de senaste Siemens-apparaterna och utformat med elegant förvaringsutrymme, med en blandning av vita enheter och ljust trä.

Villans 3 eleganta sovrum har vackra moderna badrum en-suite och eleganta omklädningsrum samt 1 gästgarderob. Villan har också en mycket stor källare på 115m2 som kan anpassas med ett spelrum eller gym. Alternativt kan källaren, som har naturligt ljus och 2 områden för uteplatser, omvandlas till 2 extra sovrum som då skulle ge ett enormt värde till fastigheten. Villan är helt ny och nyckelfärdig och utrustad med det senaste inom klimatkontroll för uppvärmning och kylning – vilket ger cirka 30 procent energibesparing. Med en privat pool omgiven av snygga gräsmattor har villan en carport för två bilar.
Cancelada-området, mellan Estepona och San Pedro, är ett väletablerat bostadsområde med ett brett utbud av affärer, restauranger, barer och idrottsanläggningar – samt golfklubbar och spa. Stranden, med en rad strandklubbar och restauranger, ligger bara några minuters bilresa bort.
Mountainside
Bekvämligheter i närheten
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Källare
Rum för gäster
Solarium
Säkerhetsingång
Dubbla glasrutor
Helt ny
Matrum
Gästtoalett
Privat terrass
Vardagsrum
Havsutsikt
Utsikt över landet
Utsikt över bergen
Automatiskt bevattningssystem
Täckt terrass
Monterade garderober
Gated community
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Nära havet/stranden
Nära till golf
Oskyddad terrass
Glasdörrar
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till hamnen
Nära till skolor
Husdjur är tillåtna.

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 1530000 €

Liknade objekt

Scroll to Top

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.