Villa med pool i Rio Real, Marbella East

Pris 650000 €

Rio Real villa till salu i Marbella Öst
Om du letar efter en fantastisk bas på Costa del Sol kan du ta en titt på denna Rio Real Villa. Allt handlar om läget och här i Marbella East är det en verkligt fantastisk del av kusten, som sträcker sig från utkanten av centrala Marbella till Málagas internationella flygplats. Fastigheter i denna region är det perfekta valet för alla som vill investera i en semesterbostad eller flytta till Costa del Sol. Marbella East är helt enkelt en charmig och fridfull plats att bo på. Här finns över 300 soldagar per år, och du hittar många idylliska gyllene stränder där du kan fördriva dina dagar. Rio Real drar också nytta av den prestigefyllda Rio Real Golf Club bland många andra i närheten.

Beläget bara en kort bilresa från Marbellas centrum och cirka 30 minuter från flygplatsen kan du inte önska dig ett bättre läge än denna villa i Rio Real.

Belägen på en privat tomt med uppvuxna trädgårdar och en härlig pool söker denna Marbella-villa sina nya ägare. Det är ett perfekt familjehem, nära skolor med gott om utomhusutrymme för en växande familj. Belägen på två nivåer hittar du också massor av inomhusutrymme. Det krävs lite modernisering och med rätt touch kan denna charmiga Marbella-villa vara den perfekta platsen för att starta ditt nya liv på Costa del Sol.

Det finns en expansiv uteservering som är perfekt för middagar utomhus och underhållning. Trädgården drar nytta av ett automatiskt bevattningssystem, så att den förblir frodig året runt. En sak är säker, när du väl besöker denna villa i Rio Real kommer du att se dess fantastiska potential, så boka din visning idag….. detta kan bli ditt drömhem!Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Källare
Förrådsrum
Säkerhetsingång
Gästtoalett
Privat terrass
Vardagsrum
Automatiskt bevattningssystem
Täckt terrass
Utsikt över poolen
Möblerad
Oskyddad terrass
Renovering behövs
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor
Övervakningskameror

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 650000 €

Liknade objekt

Scroll to Top

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.