Villa med pool i Elviria, Marbella East
Villa med pool i Elviria, Marbella East

Pris 3790000 €

Fantastisk modern villa till salu i Elviria, Marbella
Denna fantastiska villa till salu i Elviria, Marbella har ett utmärkt läge i en privat miljö med panoramautsikt över det omgivande landskapet. Detta är ett område som har alla ingredienser för ett perfekt liv i solen. Och oavsett om du letar efter den perfekta basen för din sommarsemester eller en fridfull plats för att dra dig tillbaka, är vi säkra på att du kommer att hitta något som passar dig. Elviria, som beskrivs som östra Marbellas juvel, är en naturlig skönhet – känd för sitt täckande av paraplytallar och ett område som kallas La Mairena. Denna unika bostadsby ligger 400 meter över havet, med frodiga gröna områden och utsikter som verkligen tar andan ur dig. Elviria i sig är fridfullt, säkert och den perfekta platsen för att leva ett avspänt och avslappnat liv.

Oavsett din ålder eller dina intressen finns det något här som du kan njuta av – oavsett om det är att ligga vid poolen, strosa runt i den vackra närliggande småbåtshamnen eller slå av på den lokala golfbanan. Alla bekvämligheter i Marbella och Puerto Banus ligger inom räckhåll om du kan slita dig från det avkopplande och lugna läget i detta fantastiska hem. Denna fantastiska villa till salu i Elviria har en modern och öppen planlösning. Belägen på flera nivåer finns det gott om utrymme för underhållning och för en växande familj. Den har all den teknik du kan förvänta dig i en fastighet av denna kaliber med ett hemautomationssystem, hiss, solpaneler, automatisk bevattning och elektriska persienner ända till ett biorum och ett ångbad. Detta fantastiska familjehem har nyligen renoverats med smarta trägolv, ett elegant, fullt utrustat kök samt 7 sovrum och badrum.

Utanför finns det gott om utrymme för avkoppling med täckta terrasser som är den perfekta platsen för middagar utomhus. Naturligtvis bor vi inte i Spanien utan att njuta av att koppla av på en solstol och kunna svalka oss i en privat pool. Utsikten härifrån är helt enkelt fantastisk. Den här villan till salu i Elviria är verkligen något alldeles speciellt, så kontakta oss idag och boka en visning. Den är nyckelklar så du kan flytta in direkt.


Direkt närhet till Golf
Bekvämligheter i närheten
Luftkonditionering
Fullt möblerad
Fullt utrustat kök
Öppen spis
Bastu
Källare
Solpaneler
Förrådsrum
Gym
Larm
Säkerhetsingång
2-glas fönster
Video övervakat entré
Matsal
Grill
Telefon
Gästtoalett
Utrustat kök
Vardagsrum
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Utsikt över golfbanan
Uppvärmd pool
Automatiskt bevattningssystem
Skyddjalusier
System för automatiskt fjärrstyrning
Dolby Stereo Surround-system
Tvättstuga
Internet – Wifi
Elektriska persienner
Platsbyggda garderober
Hiss
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Biorum
Golvvärme (badrum)
Strykrum
Nära havet/stranden
Nära till golf
Glasdörrar
Trägolv
SPA
Nyligen renoverat/renoverat
Saltvattenpool
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till hamnen
Nära till skolor
Kontorsrum

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 3790000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.