Villa med pool i Los Altos de los Monteros, Marbella East

Pris 3750000 €

Denna moderna och moderna villa med 5 sovrum i söderläge är en av de bästa fastigheterna av högsta kvalitet som för närvarande är till salu i Marbella. Vackert utformad av en känd arkitekt och nyligen byggd med uppmärksamhet på varje enskild detalj, är denna villa en verkligt hisnande sydvänd fastighet med oavbruten 360º havs- och bergsutsikt.
Kombinationen av läge, utsikt, material och arkitektonisk design gör denna fastighet verkligen speciell.
Utspridd över 5 nivåer med terrasser runtomkring omfattar fastigheten ett ljust vardagsrum med en genomskinlig öppen spis och en praktisk layout som förbinder vardagsrum, matsal och kök, alla med direkt tillgång till huvudterrassen, ett 70m2 Bulthaup-kök med Gaggenau-apparater, 5 rymliga sovrum med egna badrum, walk-in-garderob, en hiss som förbinder alla nivåer, gym, turkiskt bad, biografrum, spelrum, bodega, 5 bilars garage och extern carport. Möjlighet att bygga ut och få 6 sovrum.
Det finns vattenelement i hela fastigheten, en soluppvärmd infinitypool, 12 solpaneler, Botticino Fiorito-marmor i hela huset, golvvärme i hela huset, alla badrumsskivor i naturlig svart Pizarra-sten och alla fönster och dörrar i Román Clavero-trä. Automated Home System hanterar belysning, luftkonditionering, u/f-värme, audio/video och säkerhetssystem med magnetiska fönstersensorer, rörelsesensorer och kameror runtomkring fastigheten.
Detta är ett speciellt tillfälle att förvärva en unik tillgänglig fastighet i Marbella!
Luftkonditionering
Centralvärme
Öppen spis
Solpaneler
Förrådsrum
Gym
Larm
Dubbla glasrutor
Helt ny
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Uppvärmd pool
Golvvärme (genomgående)
Lyft
Utsikt över poolen

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 3750000 €

Liknade objekt

Scroll to Top

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.