Villa med pool i Las Lomas del Marbella Club, Marbella Golden Mile
Villa med pool i Las Lomas del Marbella Club, Marbella Golden Mile

Pris 6750000 €

EXKLUSIVA FRISTÅENDE VILLOR I LOMAS DE MARBELLA CLUB
Beläget i Lomas de Marbella Club, en prestigefylld urbanisering på Golden Mile. Det är en mycket lugn enklav med omedelbar tillgång från motorvägen AP-7 till alla sevärdheter i staden och på Costa del Sol.

Privilegierat läge som placerar dem 10 minuter från Marbellas centrum, 40 km från Malagas internationella flygplats, 50 km från AVE-stationen och 85 km från Gibraltars flygplats.

Den inhägnade urbaniseringen Las Lomas del Marbella Club anses vara elit och är en av de bästa adresserna i södra Spanien.
Det är ett av de mest populära lyxiga bostadsområdena i Marbella, som behåller sitt eleganta och ursprungliga utseende, med rymliga och perfekta grönområden, 24-timmars säkerhet, livskvalitet och arkitektur.
Dess läge norr om Golden Mile, framför Puente Romano och nära den kungliga moskén med sin imponerande andalusiska arabiska arkitektur, gör det till ett privilegierat område.

Denna urbanisering välkomnar alla typer av lokala och internationella kändisar, spanska adelsmän och europeiska eliter och är en mycket exklusiv urbanisering med de dyraste villorna och herrgårdarna i området.

Å andra sidan ligger urbaniseringen nära ett mytomspunnet 5*-hotell, Michelin-stjärniga restauranger, många golfbanor och internationella skolor, Marbella och Puerto Banús. Stort utbud av modebutiker, restauranger och nattliv.

Fyra villor utformade med de högsta standarderna för kvalitet och lyx, med energisystem och egenskaper hos den mest avantgardistiska arkitekturen.
Skönhet, elegans och komfort kännetecknar dessa sydvända villor, både klassiska och moderna till utseendet, med överlägsna kvaliteter och exceptionella material.
Villorna har ett högt läge som tillsammans med sin orientering ger en vacker utsikt över både havet och berget La Concha. När man kommer in i villorna finns det en mycket rymlig utomhusparkering som är dekorerad med en vattenfontän som ger en elegant touch och karaktär åt entrén.
Villorna har en trädgård som omger dem, med gröna områden och dekorerad med en mängd olika blomsterväxter och palmer som ger färg och rörelse.
Den uppvärmda saltvattenpoolen har både en täckt och en icke täckt terrass och ett elegant hängmatteområde som inbjuder till att njuta av det goda vädret i Marbella med familj och vänner och även av tomtens avskildhet.
Villorna är välproportionerade när det gäller layout, fördelade på 3 nivåer och ett solarium för att skapa en utsökt smakfull bostad med 6 sovrum och flera underhållningsområden.
Tillgången till villan är imponerande tack vare det dubbla taket och de stora moderna pelarna. När man kommer in i villan har huvudvåningen ett stort utrymme som är uppdelat i flera områden, ett av dem med en stor öppen spis, matplats och vardagsrum. Det fullt utrustade köket med toppmoderna apparater har en skräddarsydd ö. Hela anläggningen har tillgång till terrasser, trädgård och pool, med områden för avkoppling och nöjen.
Övervåningen består av 3 sovrum med badrum och omklädningsrum en suite. Det stora sovrummet med tillgång till den stora terrassen har en spektakulär utsikt över poolen och havet.
Den attraktiva källaren har parkeringsplats för 3 bilar, en tvättstuga och en personallägenhet med ett smutsigt kök och direkt hissåtkomst till köket på huvudvåningen. Dessutom finns det på denna våning ytterligare 2 sovrum med naturligt ljus, perfekt för gäster.
Förutom de underhållande områdena i trädgården finns det på husets översta våning ett solarium med plats för ett utomhusgym med glasgardiner och fantastiska täckta och icke täckta loungeområden. Denna våning har privilegierad utsikt över havet tack vare sin höjd.
Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Centralvärme
Fullt utrustat kök
Öppen spis
Jacuzzi
Källare
Förrådsrum
Larm
Solarium
2-glas fönster
Helt ny
Matsal
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Privat terrass
Utrustat kök
Vardagsrum
Parkettgolv
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Uppvärmd pool
Golvvärme (genomgående)
Tvättstuga
Platsbyggda garderober
Hiss
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Golvvärme (badrum)
Nära havet/stranden
Nära till golf
Terrass utan tak
Trägolv
Kök med öppen planlösning
Balkong
Utmärkt skick
Saltvattenpool
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till hamnen
Nära till skolor

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.