Villa med pool i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile
Villa med pool i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

Pris 9890000 €

EXKLUSIV LYXVILLA ALBINONI SIERRA BLANCA. SLUTFÖRANDE 2023
Denna unika villa i det prestigefyllda området Sierra Blanca kommer att uppfylla de mest krävande kundernas drömmar. Denna moderna villa ligger på en stor tomt på 2633 m2 och erbjuder 7 sovrum och alla funktioner och bekvämligheter fördelade på fyra nivåer. På bottenvåningen välkomnar en spektakulär distributionshall med dubbla höjder dig till huset, som ansluter till de två sovrummen med egna badrum och till det öppna vardagsrummet med kök, matsal och vardagsrum. Området har tillgång till terrassen, trädgården och poolen med skjutdörrar i glas från golv till tak som ger utsikt över trädgården och fantastiskt naturligt ljus hela dagen. På den övre nivån hittar du 3 sovrum, alla med eget badrum, det stora sovrummet mycket stor i storlek upptar halva denna nivå, med en stor promenad garderob och badrum och två terrasser med fantastisk panoramautsikt över havet. Det finns ytterligare två sovrum på denna nivå med on-suite badrum och även ett kontor. På takterrassen kan du hitta en chill-out area, matsal, utomhuskök och en jacuzzi som alla njuter av 360º panoramautsikt. På den nedre nivån har vi underhållningsutrymmet och fastighetens serviceområde. Villan inkluderar ett stort garage för 4 bilar, biorum, gym, spaområde med Hamman och bastu samt uppvärmd inomhuspool. Även i denna del av villan kan du hitta en tvättstuga, en lägenhet för tjänstefolk och ett gästrum med engelsk uteplats. Fastigheten har en hiss som förbinder alla nivåer, golvvärme i hela huset, domotik bland andra funktioner. Ett drömhus för den som söker och förväntar sig det bästa i Marbellas mest exklusiva område, Sierra Blanca.

Funktioner: Källare, Luftkonditionering, Hiss, Jacuzzi, Pool, Bastu, Havs-/sjöutsikt, Terrass, Gym, Öppen spis, Bergsutsikt.

Klar i oktober 2023.

SIERRA BLANCA: LÄGE OCH OMGIVNINGAR FÖR DENNA FASTIGHET
Sierra Blanca är ett av de mest prestigefyllda och säkra gated communities i Marbella, som ofta kallas Marbellas Beverly Hills på grund av de stora avenyerna och vackra villor som skapar denna mycket eleganta urbanisering. Samhället har fått sitt namn från bergskedjan Sierra Blanca där berget La Concha tornar upp sig över urbaniseringen. Sierra Blanca ligger 300 meter över havet och ger de flesta villorna en fantastisk havsutsikt över Medelhavet upp till Afrika, samt Marbellas grönskande och frodiga Golden Mile.
De vackra bostäderna i Sierra Blanca, som har ett bekvämt läge med bara några minuters bilresa till Marbellas centrum, stranden och Puerto Banús, har alltid haft en mycket hög efterfrågan från den internationella, välbärgade kundkretsen som söker ett andra hem i ett prestigefyllt område, med avskildhet och högsta säkerhet, eller som huvudbostad för familjer på grund av den mycket rekommenderade internationella skolan som ligger i anslutning till Sierra Blanca.

Vid bergssluttning
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Öppen spis
Jacuzzi
Bastu
Källare
Gästrum
Förrådsrum
Gym
Larm
Solarium
Säkerhetsingång
2-glas fönster
Video övervakat entré
Helt ny
Matsal
Grill
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Telefon
Gästtoalett
Privat terrass
Utrustat kök
Vardagsrum
Studierum
Vattentank
Separat lägenhet
Havsutsikt
Utsikt över landet
Utsikt över bergen
Inomhuspool
Uppvärmd pool
Golvvärme (genomgående)
Automatiskt bevattningssystem
Skyddjalusier
System för automatiskt fjärrstyrning
Tvättstuga
Internet – Wifi
Täckt terrass
24-timmars service
Elektriska persienner
Platsbyggda garderober
Gated community
Hiss
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Biorum
Gatuvy
Dörrvakt
Golvvärme (badrum)
Vinkällare
Strykrum
Nära till lekplats för barn
Nära havet/stranden
Terrass utan tak
Spelrum
Glasdörrar
Separat matsal
Kök med öppen planlösning
Balkong
SPA
Turkiskt bad
Handikappanpassat
Stadsutsikt
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor
Övervakningskameror
Gästlägenhet
Kontorsrum
Husdjur är tillåtna.
Pansrad dörr
pentry
Internet – Fiberoptik

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 9890000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.