Villa med pool i Rio Verde, Marbella Golden Mile

Pris 5300000 €

ELEGANT VILLA MED 7 SOVRUM RIO VERDE MARBELLA NÄRA PUERTO BANUS
Denna vackra villa med 7 sovrum ligger i ett lugnt område nära Puerto Banús. Den här eleganta villan ligger i rymliga anlagda trädgårdar, på en tomt på 3500 m2, och är byggd på en våning, med totalt 1000 m2 boyta.Designen av villan kombinerar traditionell andalusisk arkitektur med eleganta neoklassiska inslag, vilket skapar en mycket attraktiv villa som lyckas vara klassisk, mysig och modern.

Denna åtråvärda villa är byggd enligt höga standarder för lyx och har både en stor utomhuspool och en inomhuspool med vacker utsikt över havet och trädgården.

Det generösa vardagsrummet består av eleganta salonger, inklusive överdådiga vardagsrum, och ett ljust diaphaniskt utrymme i galleristil med eleganta pelare, rutiga svartvita marmorgolv och ett fantastiskt sadeltak av glas som gör att det naturliga ljuset flödar in i det eleganta vardagsrummet. Villan har en separat matsal och ett ljust, klart kök som fortsätter det monokroma temat med dominerande vitt, samma eleganta svartvita marmorgolv och en svart kristallkrona.

Med 7 lyxiga sovrum och 6 badrum rymmer den här fastigheten upp till 14 personer, medan utomhuslivet är idealiskt för att njuta av den lugna livsstilen i Marbella. Loungen öppnar sig mot en lång täckt terrass, med takfläktar och fantastisk utsikt över poolen och reflektionerna från de vajande palmerna som skimrar på ytan.

Villan har alla bekvämligheter, med luftkonditionering, golvvärme och hemautomation. Fastigheten har ett rymligt garage för flera bilar.

Villan ligger i det vackra området Río Verde och har ett bekvämt läge nära stranden, Golden Mile och alla attraktioner i Puerto Banús, inklusive lyxjakter, gourmetrestauranger, designershopping och nattliv.Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Havsutsikt
Stadsutsikt
Bekvämligheter i närheten
Nära till golf
Nära till hamnen
Nära till affärer
Nära till staden
Transport i närheten av
Luftkonditionering
Golvvärme (badrum)
Utmärkt skick
Larm
Balkong
Barbeque
Barer
Täckt terrass
Monterade garderober
Glasdörrar
Gästlägenhet
Gästtoalett
Gym
Uppvärmd pool
Inomhuspool
Internet – Wifi
Marmorgolv
Privat terrass
SPA
Satellit-TV
Bastu
Telefon
Oskyddad terrass
Fullt utrustat kök
Möjliga möbler
Matrum
Rum för gäster
Tvättstuga
Vardagsrum
Kontorsrum
Separat matsal
Förrådsrum
Tvättstuga
Dubbla glasrutor
Gated community
Säkerhetsingång
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 5300000 €

Liknade objekt

Scroll to Top

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.