Villa med pool i Las Lomas del Marbella Club, Marbella Golden Mile
Villa med pool i Las Lomas del Marbella Club, Marbella Golden Mile

Pris 6500000 €

ARFV2327 Villa designad med högsta standard till salu i Lomas de Marbella Club
Beläget i Lomas de Marbella Club, en prestigefylld urbanisering på Golden Mile.
Den inhägnade urbaniseringen Las Lomas del Marbella Club anses vara elit och är en av de bästa adresserna i södra Spanien.
Det är ett av de mest populära lyxiga bostadsområdena i Marbella, som bibehåller sitt eleganta och ursprungliga utseende, med rymliga och perfekta grönområden, 24 timmars säkerhet, livskvalitet och arkitektur.

Fyra villor designade med högsta standard för kvalitet och lyx, med energisystem och egenskaper hos den mest avantgarde-arkitekturen.
Skönhet, elegans och komfort kännetecknar dessa södervända villor, både klassiska och moderna i utseende, med överlägsna kvaliteter och exceptionella material.
Villorna har ett högt läge som, tillsammans med dess orientering, erbjuder en vacker utsikt över både havet och La Concha-berget. Vid ingången till villorna finns en mycket rymlig utomhusparkeringsplats dekorerad med en vattenfontän som ger ingången en elegant touch och karaktär.
Villorna har en trädgård som omger dem, med gröna områden och dekorerade med en mängd olika blommiga växter och palmer som ger färg och rörelse.
Den uppvärmda saltvattenpoolen har både en täckt och otäckt terrass och ett elegant hängmatteområde som inbjuder dig att njuta av det goda vädret i Marbella med familj och vänner och även tomtens integritet.
Villorna är välproportionerade när det gäller layout, spridda över 3 nivåer och ett solarium för att skapa en utsökt smakfull 6-sovrums bostad med flera underhållande områden. Tillgången till villan är imponerande tack vare dess dubbla takhöjd och stora moderna pelare. När man kommer in i villan har
våningen har ett stort utrymme uppdelat i flera områden, ett av dem med en stor öppen spis, matplats och vardagsrum. Det fullt utrustade köket med toppmoderna apparater har en skräddarsydd ö. Hela anläggningen har tillgång till terrasserna,
trädgård och pool, med områden för att koppla av och ha kul.
Den övre våningen består av 3 sovrum med badrum och omklädningsrum en suite. Det stora sovrummet med tillgång till den stora terrassen har en spektakulär utsikt över poolen och havet.
Den attraktiva källaren har parkeringsplats för 3 bilar, en tvättstuga och en personal lägenhet med ett smutsigt kök och direkt hiss tillgång till köket på bottenvåningen. Dessutom finns det på denna våning ytterligare 2 sovrum med naturligt ljus, perfekt
för gäster. Förutom underhållningsområdena i trädgården finns det på husets översta våning ett solarium med plats för ett utomhusgym med glasgardiner och fantastiska täckta och otäckta loungeområden. Denna våning har privilegierad utsikt över havet tack vare
sin höjd.
Bekvämligheter i närheten
Transport i närheten av
Centralvärme
Fullt utrustat kök
Öppen spis
Marmorgolv
Jacuzzi
Källare
Larm
Solarium
2-glas fönster
Helt ny
Matsal
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Privat terrass
Vardagsrum
Parkettgolv
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Uppvärmd pool
Golvvärme (genomgående)
Automatiskt bevattningssystem
System för automatiskt fjärrstyrning
Tvättstuga
Täckt terrass
Platsbyggda garderober
Hiss
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Panoramautsikt
Nära havet/stranden
Nära till golf
Terrass utan tak
Glasdörrar
Trägolv
Kök med öppen planlösning
Utmärkt skick
Saltvattenpool
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till hamnen
Separata luftkonditioneringsenheter

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.