Villa med pool i Xarblanca, Marbella

Pris 1990000 €

KLASSISK ANDALUSISK VILLA MED 5 SOVRUM I LUGNT OMRÅDE I CENTRALA MARBELLA
Den här klassiska villan ligger på en privat tomt och är omgiven av höga, uppvuxna träd.Här kan du njuta av lugnet i den stora trädgården och det fridfulla grannskapet. Den här villan ligger nära Marbellas centrum och Golden Mile och skyddas av La Concha-bergets utlöpare. Området ligger nära det nyligen återinvigda Club Med och är bekvämt för affärer, bekvämligheter och tillgång till Marbellas centrum och gamla stan. Den anlagda tomten är 1318 m2.
Huset är byggt i klassisk stil, med andalusiska inslag som t.ex. terrakottatakpannor och träbalkonger, och det sträcker sig över 764 m2 på tre våningar inklusive källare. Villan, som är från 1990, är i perfekt skick, men skulle kunna anpassas till modern standard. Den främre ingången bevakas av en veranda med pelare. Villan har ett stort vardagsrum, en separat matsal och ett stort separat kök med trämöbler. Huset har en bar/bodega och mycket rymliga terrasser på två nivåer för att fullt ut kunna njuta av den al fresco-livsstil som Marbellas klimat erbjuder.
Med 5 sovrum och 5 badrum är rummen stora, med inbyggda garderober och badrumsmöbler av hög kvalitet, inklusive ett hydroterapibadkar i det stora sovrummet. Fastigheten har både luftkonditionering och golvvärme.
Den anlagda tomten är fylld med mogna träd, som skapar skugga för avkoppling och uteservering, medan villan också har en stor pool. En carport och extra parkeringsplats på uppfarten kompletterar fastigheten.
Ett önskvärt bostadsområde, norr om Golden Mile, erbjuder denna rymliga fastighet ett utmärkt tillfälle att bo på detta centrala läge i Marbella, med utsikt över havet och bergen och närhet till alla bekvämligheter, samtidigt som det finns stor potential för renovering.
Utsikt över trädgården
Utsikt över bergen
Delvis havsutsikt
Utsikt över poolen
Havsutsikt
Nära till golf
Nära till skolor
Nära havet/stranden
Nära till affärer
Nära till staden
Mountainside
Luftkonditionering
Golvvärme (genomgående)
Bra skick
Barbeque
Barer
Täckt terrass
Monterade garderober
Gästtoalett
Internet – Wifi
Privat terrass
Satellit-TV
Telefon
Oskyddad terrass
Fullt utrustat kök
Utrustat kök
Matrum
Spelrum
Rum för gäster
Tvättstuga
Vardagsrum
Tvättstuga
Dubbla glasrutor

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@estatecds.com

Pris 1990000 €

Liknade objekt

Scroll to Top

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.