Villa med pool i Xarblanca, Marbella
Villa med pool i Xarblanca, Marbella

Pris 1695000 €

KLASSISK ANDALUSISK VILLA MED 5 SOVRUM I LUGNT OMRÅDE CENTRALT I MARBELLA
Denna klassiska villa ligger på en privat tomt omgiven av höga, mogna träd och njuter av lugnet i den stora trädgården och det fridfulla grannskapet. Nära Marbella centrum och Golden Mile, är denna villa skyddad av foten av La Concha berget. Området ligger nära den nyligen återinvigda Club Med och är bekvämt för butiker, bekvämligheter och tillgång till Marbellas centrum och Gamla stan. Den anlagda tomten är 1318 m2.
Huset är byggt i klassisk stil, med andalusiska inslag, såsom terrakotta takpannor och träbalkonger, och sträcker sig över 764 m2 på tre nivåer inklusive en källare. Villan är från 1990 och är i mycket gott skick, men skulle kunna anpassas till modern standard. Den främre ingången skyddas av en veranda med pelare. Villan har ett stort vardagsrum, separat matsal och ett stort, separat kök med trämöbler. Hemmet har en bar / bodega och mycket rymliga terrasser på två nivåer för full njutning av den al fresco livsstil som erbjuds av Marbella-klimatet.
Med 5 sovrum och 5 badrum är rummen stora, med inbyggda garderober och badrumsmöbler av hög kvalitet, inklusive ett hydroterapibad i det stora sovrummet. Fastigheten har både luftkonditionering och golvvärme.
Den anlagda tomten är fylld med mogna träd, som skapar skugga för avkoppling och uteservering, medan villan också har en stor pool. En bilport och extra parkeringsplats på uppfarten kompletterar fastigheten.
Denna rymliga fastighet är ett önskvärt bostadsområde norr om Golden Mile och erbjuder ett utmärkt tillfälle att bo i detta centrala läge i Marbella, med utsikt över havet och bergen och närhet till alla bekvämligheter, medan det finns stor potential för renovering.
Vid bergssluttning
Luftkonditionering
Fullt utrustat kök
Tvättstuga
Satellit-TV
Gästrum
2-glas fönster
Matsal
Grill
Telefon
Gästtoalett
Privat terrass
Utrustat kök
Vardagsrum
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Golvvärme (genomgående)
Barer
Tvättstuga
Internet – Wifi
Täckt terrass
Platsbyggda garderober
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Nära havet/stranden
Nära till golf
Terrass utan tak
Spelrum
Bra skick
Nära till affärer
Nära till staden
Nära till skolor
Delvis havsutsikt

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.