Villa med pool i Marbella
Villa med pool i Marbella

Pris 2850000 €

V2357-D Lyxvilla i Marbella
King’s Hills är ett nytt projekt som består av 9 fristående villor, som främst utmärker sig genom sin storlek, sitt utseende, sin stil och sin utformning. Alla villor, som är rymliga och har öppen planlösning, har en avantgardistisk arkitektur och en modern, noggrant genomtänkt inredning som följer de strängaste byggnormerna och som harmoniskt smälter in i den naturliga omgivningen som om de vore en helhet.

Villorna har en syd-sydvästlig orientering, ligger på tre våningar och har rymliga och ljusa rum, med mellan 383 och 522 kvadratmeter boyta för maximal komfort i en avkopplande miljö där man kan njuta av hemmet. Det öppna konceptet på bottenvåningen kopplar sömlöst och praktiskt samman vardagsrum och matrum med köket för att ge olika miljöer för matlagning, middag och avkoppling. Det toppmoderna köket med central ö är fullt utrustat med utmärkta tysktillverkade apparater. På denna våning finns också mellan ett och tre sovrum med egna badrum.

På övervåningen finns ytterligare sovrum med eget badrum och direkt tillgång till terrassen. Utformad med omsorg in i minsta detalj från golvvärme, elektriska persienner, sanitetsprodukter och golvbeläggning till färgen på väggarna som valts för att ge en mysig och behaglig atmosfär. Alla sovrum är utrustade med trägolv, vilket ger en känsla av värme och elegans och kombinerar funktionalitet och komfort på ett perfekt sätt. Gästerna kan välja att installera en jacuzzi och en gaffeltruck för att transportera mat, drycker etc. direkt från köket till matplatsen med grillplats på terrassen.

Den multifunktionella källaren kan anpassas helt och hållet, med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum, ett gym, ett spelrum eller ett arbetsrum. Villan har också två parkeringsplatser samt ett stort förråd för allmänt bruk. Tomterna har en yta på mellan 804 m² och 1549 m² och är omgivna av ett staket.
Bekvämligheter i närheten
Luftkonditionering
Fullt möblerad
Öppen spis
Larm
Privat terrass
Utrustat kök
Utsikt över bergen
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Golvvärme (badrum)
Kök med öppen planlösning
Balkong
Utmärkt skick

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.