Villa med pool i Marbella
Villa med pool i Marbella

Pris 6850000 €

V2362 Lyxvilla i Marbella
Den här villan är en klassisk och modern andalusisk villa som erbjuder en unik atmosfär när du kommer in i huset. Genom att kombinera den klassiska exteriörarkitekturen med modern interiör får du ett perfekt modernt och elegant hem. Med sitt upphöjda läge ger fastigheten avskildhet och fin utsikt.


Villan välkomnar dig till en rymlig lobby med en imponerande designad spiraltrappa. På denna nivå har du vardagsrummet, matsalen och köket i en öppen planlösning för att skapa det vardagsrum där du kan underhålla hela familjen och gästerna. Utanför vardagsrummet hittar du en täckt terrass med utekök och matplats, trevligt ansluten till poolområdet. Vidare på denna nivå finns ett kontor och två sovrum en-suit.


När du går upp till första våningen finns ytterligare två sovrum, inklusive master suite med walk closet och en privat terrass som erbjuder panoramautsikt över Golf Valley.


Om du tar den designade spiraltrappan ner till källaren hittar du allt du behöver för underhållning; inomhusspa, gym, biorum/lekrum och ett trebilsgarage där du kan visa upp dina bilar på ett fint sätt genom stora glasväggar. Dessutom finns tvättstugan och ytterligare ett sovrum med eget badrum samt egen ingång, vilket gör det perfekt för mer oberoende gäster eller personal.


Boendet är ett måste-see-föremål som inte kommer att göra dig besviken!
Bekvämligheter i närheten
Luftkonditionering
Bastu
Källare
Gym
Larm
Gästtoalett
Utsikt över golfbanan
Gated community
Utsikt över trädgården
Utsikt över poolen
Nära till golf
Kök med öppen planlösning
Balkong
Utmärkt skick
Nära till staden

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 6850000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.