Villa med pool i Mijas Golf, Mijas Costa
Villa med pool i Mijas Golf, Mijas Costa

Pris 1145000 €

Fantastisk toppmodern golfvilla i Mijas med vacker utsikt
Denna fantastiska villa i Mijas Golf har renoverats helt och hållet enligt högsta specifikation med toppmodern teknik. Arkitekturen och stilen kommer att tilltala alla med ett öga för design och lyxigt boende. Denna modernistiska fastighet ligger på en generös tomt med minimalt underhåll och har en fantastisk saltvattenpool, som är belagd med monokroma kakelplattor som skapar en annan nyans beroende på solljuset och som i sin tur är omgiven av ett omfattande terrassområde som är belagt med halkfria kakelplattor av högsta kvalitet.

Den moderna Mijas golfvillan är idealiskt belägen på ett av Costa del Sols mest populära platser. Området tilltalar alla åldrar och nationaliteter och är välsignat med fantastiska stränder, restauranger, barer, butiker och sportmöjligheter – inklusive golf. Den närliggande vita byn Mijas ligger bara en kort bilresa bort och lockar besökare från hela världen.

Denna golffastighet i Mijas har verkligen wow-faktorn, Avant Gard-inredningen, de dubbla glasväggarna, rena, skarpa modernistiska linjer i Nolte-köket, vars apparater alla styrs via mobiltelefon, med lådor med rörelsesensor. Detta fantastiska kök har helt klart utformats för att göra det till ett absolut nöje att tillbringa tid i köket. Villan har 4 sovrum som betjänas av 2,5 badrum och har högkvalitativa inbyggda garderober och det lyxiga huvudbadrummet har en walk-in-dusch och kromade beslag.

Omfattande privata terrasser utanför sovrummen fördubblar underhållningsutrymmet, perfekt för al fresco-middagar eller solbadning. Andra funktioner inkluderar CCTV-åtkomst från alla sovrum, det stora sovrummet har elektriska mörkläggningsgardiner och fönsterluckor som inte går att lyfta. 10 x 10 m säkerhetsglas har installerats i hela denna toppmoderna Mijas Golf-villa liksom högkvalitativa golv av porslinstegelgods.

Alla funktioner i denna denna fantastiska moderna villa är för många för att nämna; från nyckellöst inträde för grindarna och huset, en dörrklocka med fjärrsvarstjänst via en mobiltelefon, parameterlaser röstströmningslarm via telefonen, listan är oändlig. Det bästa är att den här fastigheten säljs som den har setts förutom några personliga föremål, så om den här högteknologiska, toppmoderna fastigheten är något för dig, kontakta oss idag för att ordna din visning.
Luftkonditionering
Fullt möblerad
Fullt utrustat kök
Öppen spis
Källare
Grill
Säkerhetstjänst 24 timmar om dygnet
Privat terrass
Havsutsikt
Utsikt över bergen
Utsikt över golfbanan
Internet – Wifi
Täckt terrass
Elektriska persienner
Platsbyggda garderober
Utsikt över trädgården
Nära till golf
Utmärkt skick
Nyligen renoverat/renoverat
System för kylning i taket
Takvärmesystem
Saltvattenpool
Nära till skolor

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 1145000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.