Villa med pool i Mijas
Villa med pool i Mijas

Pris 595000 €

Vacker villa, utmärkt skick, nära Fuengirola, Mijas
Vacker villa belägen i närheten av Fuengirola, men utanför stadens liv och rörelse! Det ligger i en blind väg, så privat och lugnt läge. Fastigheten ligger bara en kort bilresa från flera restauranger och barer samt mindre än 5 minuter från Carrefour stormarknad, Corte Ingles köpcentrum och 10 minuter från Fuengirola Beach.

Fastigheten ligger på en stor tomt, med en rymlig trädgård, med många möjligheter att bygga en pool om köparen önskar. Huset är byggt över flera nivåer, med ingångsnivån inklusive en rymlig enhet där du kan parkera din bil bakom den elektriska grinden. Huvudnivån har en öppen planlösning med öppen spis och en terrass som går ner till trädgårdsområdet. Det inkluderar också ett kök med separat tvättstuga. På denna våning hittar du också ett reservrum, en gästtoalett och ett rum som kan användas som ett extra sovrum eller ett kontor.

Den övre nivån hittar du 3 sovrum och två badrum. De två rummen har ett gästbadrum på denna våning, båda sovrummen har inbyggda garderober och ett har dubbel dörråtkomst till en terrass. Det stora sovrummet har ett omklädningsrum och ett rymligt badrum med separat toalettområde. Detta sovrum har också tillgång till en separat terrass.

Fastighetens lägre nivå är för närvarande ett stort förråd och inkluderar ett mycket rymligt täckt terrasserat område. Detta kan potentiellt förvandlas till en studiolägenhet eller en lägenhet med två sovrum beroende på hur den skulle anpassas av ägaren. Fastigheten har mycket potential och har hållits är utmärkt skick.
Utsikt över trädgården
Bekvämligheter i närheten
Strandkant
Nära till lekplats för barn
Nära till skolor
Nära havet/stranden
Nära till staden
Inside Golf Resort
Transport i närheten av
Centralvärme
Larm
Källare
Telefon
Terrass utan tak
Tvättstuga
Säkerhetsingång

VILL DU VETA MER?

+34 952 91 80 91 | info@hostedby.se

Pris 595000 €

Liknade objekt

Rulla till toppen

Kul att du är intresserad av detta objekt!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

Tack för att visat intresse, vi återkommer inom 24 timmar.