Benalmadena

Den perfekta platsen för hela familjen!

Benalmádena – modern äkthet på costa del sol

Ungefär två mil från Malaga, mitt emellan Fuengirola och Torremolinos, hittar du avslappnade och välkomnande Benalmadena. Den perfekta orten för hela familjen! Benalmadena brukar vanligtvis delas in i tre områden; Benalmádena Pueblo, Arroyo de la Miel och Benalmádena Costa.

Andra delar som ofta brukar räknas in under Benalmadena är La Capellania, Torremar, Torremuelle och Torrequebrada.

Benalmadena Pueblo

Ett par kilometer inåt land ligger Benalmadena Pueblo. En klassisk vitkalkad andalusisk by med stenbelagda gator och trånga gränder. Många som söker det spanska lugnet väljer att bosätta sig i något av byns vackra hus och lägenheter.

Byn är en av Malagas mest populära turistattraktioner och har ett stort utbud av restauranger, lokala hantverk och inte minst en fantastisk utsikt över Costa del Sol.

Arroyo de la Miel

Mitt emellan Benalmadena Pueblo och Benalmadena Costa ligger det myllrande bostadsområdet Arroyo de la Miel. Området har en stor brittisk befolkning och är fullt av slingrande gator och vackra torg som påminner om det gamla livet i Spanien.

Benalmádena Costa

Nere vid kusten ligger Benalmádena Costa, en 10 km lång kustremsa som sträcker sig mellan Torremolinos och Fuengirola. För många som söker hus eller lägenhet i området är Benalmadena Costa synonymt med Benalmadena. Här hinner man de flesta hotell i området och ett stort utbud av barer och restauranger.

Bostäder

Rulla till toppen
Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.