El Higueron

Higueron väntar på dig

Allt handlar om läge!

Och det finns inget bättre läge på Costa del Sol än det som Higueron har! Bostadsområdet Higueron har utsikt över Fuengirolas kustlinje, och i området finns fantastiska sevärdheter och upplevelser som bara väntar på att bli upptäckta.

Higueron ligger mellan Benalmádena och Fuengirola, nära järnvägsstationen Carvajal. Tågen från Carvajal tar dig direkt till Málaga stad och dess internationella flygplats. Bostadsområdet har byggts upp under lång tid och består idag av både villor, radhus och lägenheter. Området har också hotell, spa och många kända restauranger.

Natur

Hela Reserva del Higuerón Resort är i total förbindelse med naturen. Du är omgiven av naturen, i perfekt symbios med havet och bergen.

Läge

Higueron ansluter direkt till A-7 och AP-7 i båda riktningarna vilket gör att du kan nå Malaga eller Marbella på bara 20 minuter. Dessutom ligger en tågstation precis vid området.

Håll dig aktiv

Omgivningarna kring Reserva del Higuerón Resor erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter och sportaktiviteter så som golf, padel, vandring med mera.

På området

Spa, transporter, apotek, stormarknad, restauranger, strandklubb, videoövervakning, säkerhet dygnet runt och mycket mer.

Bostäder

Rulla till toppen
Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.