La Cala

Här är det lätt att känna sig som hemma

La Cala – en blandning av gammalt och modernt

La Cala tillhör Mijas kommun och ligger mitt emellan Fuengirola och Marbella, en kort bilresa från Málaga flygplats. La Cala har utvecklats till ett populärt område för många som söker ett andra hem i solen och det innehåller en mix av både gamla bostäder och moderna nybyggen. I La Cala hittar du ett stort utbud av både avskilda och strandnära villor, radhus och lägenheter.

La Cala delas ofta in i tre områden: La Cala del Mijas, La Cala Golf och Torrenueva.

La Cala de Mijas

La Cala de Mijas har allt du behöver för att njuta av det enkla livet på Costa del Sol och får dig att känna dig som hemma. Även om denna gamla fiskeby har behållt sin andalusiska charm, så kan du med lätthet hitta frisörer, rörmokare, snickare med mera som talar ditt språk. Atmosfären i La Cala ger orten en bykänsla med stark gemenskap, både bland den spanska befolkningen och inflyttade expats.

Det finns en stor variation av spanska och internationella restauranger, och många av dem ligger utmed stadens mysiga strandpromenad. Centrum av La Cala de Mijas löper parallellt med den välskötta stranden som har tilldelats EU:s blå flagga för bra badvatten.

Förutom de underbara stränderna och de mysiga barerna och restaurangerna, har du som boende i La Cala de Mijas alltid nära till välsorterade mataffärer, moderna sportanläggningar och marknader där du kan köpa frukt och grönsaker.

La Cala golf

La Cala Golf är ett område beläget mellan Marbella och Fuengirola, som erbjuder både förstklassiga golfbanor och bostäder. Med tre 18-håls golfbanor, en sex-håls korthålsbana och golfakademi, är La Cala Golf ett av Spaniens mest moderna och populära områden för dig som söker boende precis vid första tee.

Torrenueva

Torrenuvea är ett område i utkanten av La Cala de Mijas, en kort promenad från några av de absolut bästa stränderna på Costa del Sol. Den populära strandpromenaden kantas av spanska och internationella restauranger och många bostäder i området har en spekatakulär utsikt över Mijasbukten. En klar dag kan man se ända till Marocko.

Bostäder

Rulla till toppen
Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.