Marbella

Det mesta av det bästa

Välkommen till Marbella

Marbella stad har länge varit en viktig turistort på Costa del Sol. Staden har en exklusiv prägel och en stor mängd golfbanor i omgivningarna. Men Marbella är mer än så; Marbella är också namnet på den kommun som sträcker sig från Cabopino i öst bort till Estepona i väst. Området innehåller en mängd kända, och flera mindre kända pärlor, för dig som som söker din nya lägenhet eller hus på Costa del Sol. Nedan har vi listat några av kommunens mest populära områden och gett förslag på våra favoritbostäder inom varje område.

Spela golf i Marbella – året runt

En anledning till att så många besöker och återvänder till Marbella är utan tvekan de många golfbanorna. Oavsett vilken nivå du spelar på så hittar du flera fantastiska banor i ett härligt klimat som gör det möjligt att spela året runt. Nära de flesta golfbanor finns hus, villor och lägenheter som underlättar för dig som vill spela mycket. Om du vill kan du bo precis vid golfbanan och gå direkt ut från terrassen till första tee.

Nueva Andalucía, som ligger strax norr om Puerto Banús, kallas ofta för Golfdalen. Här hittar du flera kända golfbanor som La Quinta, Los Naranjos och Las Brisas.

Stränder I Marbella

Med 20 kilometer sandstränder och över 20 underbara stränder i kommunen är Marbella ett oslagbart resmål för den som älskar solen och havet. Det finns stränder för alla smaker; från vackra Playa de Fontanilla i Marbellas centrum till den 1500 meter långa Cabopino-stranden. För den som letar efter de mer exklusiva restaurangerna och strandklubbarna är Playa Nagueles det självklara valet.

Bostäder

Rulla till toppen
Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.